Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Λοτζέσκι: «Δεν τα παρατήσαμε»

Ο ήρωας της τελευταίας στιγμής στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπεσίκτας στην παράταση (87-86) μίλησε για το πείσμα που έβγαλαν οι πρωταθλητές ανατρέποντας το -15.

Λοτζέσκι: «Δεν τα παρατήσαμε»
«Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά, τους δώσαμε τη δυνατότητα να πάρουν το προβάδισμα. Ήταν καλύτεροι επιθετικά και κυρίως στα ριμπάουντ. Ο Λόφτον έβαζε όλα τα καλάθια, δεν μπορούσαμε να εξηγήσουμε τι γινόταν», ανέφερε ο Αμερικανός με βελγικό διαβατήριο φόργουορντ.

«Στο τέταρτο δεκάλεπτο παίξαμε πολύ καλά, είναι σημαντικό ότι δεν παρατήσαμε το παιχνίδι, είχαμε υπομονή και στο τέλος βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε», πρόσθεσε.


Μπαρτζώκας: «Αρνηθήκαμε να χάσουμε»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στο χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, αφού επέστρεψαν από το -15 και επικράτησαν της Μπεσίκτας στην παράταση.

«Παίξαμε ένα κλειστό παιχνίδι με παράταση και ήταν η καλύτερη προπόνηση για εμάς», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

«Κάναμε κάποια αμυντικά λάθη, σέβομαι πάρα πολύ τον τρόπο που έπαιξε η Μπεσίκτας, είχε υπομονή στην επίθεση και έδωσε τα ελεύθερα σουτ. Αφήσαμε τον Λόφτον να βρει ρυθμό, αλλά είναι σημαντικό, όπως κάνει πάντα αυτή η ομάδα, αρνηθήκαμε να χάσουμε», πρόσθεσε.

«Θέλω να πω τα καλύτερα για τη διοργάνωση του Rixos Cup, ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη φιλοξενία και την πολιτισμένη ατμόσφαιρα», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: