Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Το «χατίρι» της Λιθουανίας στη Βοσνία!!

Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια οι Λιθουανοί επιλέγουν να φιλοξενήσουν τη Βοσνία σε γήπεδο με χορτάρι, και όχι σε πλαστικό χλοοτάπητα, όπως έχουν πράξει σε όλη την προκριματική φάση του Μουντιάλ!

Το «χατίρι» της Λιθουανίας στη Βοσνία
Πολλές απορίες δημιουργεί η απόφαση της Λιθουανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να αλλάξει το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα με την Βοσνία, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Όλα αυτά τα χρόνια, όπως και κατά τη διάρκεια των προκριματικών του Μουντιάλ, οι Λιθουανοί υποδέχονταν κάθε αντίπαλο σε πλαστικό χλοοτάπητα, κάτι που δημιουργούσε πρόβλημα σε όλους τους φιλοξενούμενους.

Σύμφωνα με την στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, το παιχνίδι ανάμεσα στην Λιθουανία και την Βοσνία – που ενδεχομένως να κρίνει και την πρωτιά στον 7ο όμιλο – δεν θα γίνει Βίλνιους και στο γήπεδο με τον πλαστικό χλοοτάπητα, αλλά στο Κάουνας και σε γήπεδο με κανονικό χορτάρι!

Μάλιστα, το δεύτερο γήπεδο είναι μεγαλύτερο και δίνεται η δυνατότητα στους Βόσνιους να έχουν μεγαλύτερη συμπαράσταση φιλάθλων τους στο τελευταίο ματς της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: