Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Μουρίνιο… stay home!!

Μόνο αν δώσει όλα τα ματς στο… «Στάμφορντ Μπριτζ» θα χτυπήσει τίτλο η Τσέλσι! Στο λονδρέζικο ντέρμπι, οι «μπλε» απέτυχαν ξανά να νικήσουν εκτός έδρας (1-1) κι έμειναν κάτω απ’ την εξαιρετική Τότεναμ.

Μουρίνιο… stay home
Το αποτέλεσμα δεν ήταν κακό. Άλλωστε το παιχνίδι ήταν ντέρμπι. Κι η αντίπαλος δυνατή (και πρωτοπόρος). Αν η Τσέλσι όμως θέλει να διεκδικήσει πρωτάθλημα στην Premier League, θα πρέπει να νικήσει και σε κάποιο δύσκολο ματς. Κι αυτό δεν το κατάφερε ούτε σήμερα (μετά τις αποτυχημένες απόπειρες και στις δυο προηγούμενες εξόδους απ' το «Στάμφορντ Μπριτζ»).

Απέναντι στην Τότεναμ λοιπόν, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο σπατάλησε ξανά ένα ημίχρονο. Υπήρξε κατώτερη της συμπολίτισσας κι έμεινε πίσω στο σκορ στο 19’ (έπειτα από παλικαρίσιο γκολ του Σίγκουρντσον, που κέρδισε τις κόντρες και πλάσαρε τον Τσεχ).

Κι ο ίδιος ο Πορτογάλος όμως… αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει και τον Μάτα (στο ημίχρονο) για να κάνει ματ στον «μαθητή» του, Βίλας Μπόας. Και τα κατάφερε. Στρίμωξε την Τότεναμ. Ισοφάρισε στο 65’ (με ωραία κεφαλιά του Τέρι).

Εκεί που το δεύτερο όμως έμοιαζε να «ψήνεται» (με τον Γιορίς ν’ αποκρούει σωτήρια τετ-α-τετ του Σίρλε), ο διαιτητής έκανε πολύ… ενδιαφέρουσα τη συνέντευξη Τύπου που θ’ ακολουθήσει. Αποβάλλοντας αυστηρά τον Τόρες (για μια εναέρια μονομαχία) και δίνοντας την ευκαιρία στη -στριμωγμένη ως εκείνο το σημείο- Τότεναμ ν' απειλήσει το τελικό 1-1 με ευκαιρίες, όπως αυτή του Σίγκουρντσον.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Σάββατο 28/9

Τότεναμ-Τσέλσι 1-1
(19’ Σίγκουρντσον - 65’ Τέρι)

Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Σίτι
Φούλαμ-Κάρντιφ
Χαλ-Γουέστ Χαμ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Μπρομ
Σαουθάμπτον-Κρίσταλ Πάλας
Σουόνσι-Άρσεναλ (19:30)

Κυριακή 29/9

Στόουκ-Νόριτς (15:30)
Σάντερλαντ-Λίβερπουλ (18:00)

Δευτέρα 30/9

Έβερτον-Νιουκάστλ (22:00)

Η επόμενη αγωνιστική (7η)

Σάββατο 5/10 (17:00)

Μάντσεστερ Σίτι-Έβερτον (14:45)
Κάρντιφ-Νιούκαστλ
Φούλαμ-Στόουκ
Χαλ-Άστον Βίλα
Λίβερπουλ-Κρίσταλ Πάλας
Σάντερλαντ-Μαν. Γιουνάιτεντ (19:30)

Κυριακή 6/10

Νόριτς-Τσέλσι (15:30)
Σαουθάμπτον-Σουόνσι (15:30)
Τότεναμ-Γουέστ Χαμ (18:00)
Γουέστ Μπρομ-Άρσεναλ (18:00) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: