Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Διάστρεμμα ο Γιαταμπαρέ!!

Εκτός μάχης για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο έμεινε ο Σαμπού Γιαταμπαρέ, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική.

Διάστρεμμα ο Γιαταμπαρέ
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ήταν ο μεγάλος άτυχος της τελευταίας προπόνησης της ομάδας, καθώς έπαθε τη ζημιά σε μια ανύποπτη φάση. Στο πόδι του τοποθετήθηκε πάγος και η κατάστασή του που δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, θα επανεκτιμηθεί. Ο παίκτης πάντως, έμεινε εκτός αποστολής για το ματς της Νέας Σμύρνης.

Αντίθετα, είναι πολύ καλά τα νέα για τον Σαλίνο, ο οποίος έβγαλε κανονικά την προπόνηση και μάλιστα βρίσκεται στην αποστολή.

Ο Φουστέρ πήρε μέρος σε αρκετές από τις ασκήσεις και ανεβάζει ρυθμούς, ενώ Κανονικά γυμνάστηκαν και οι Γκαετάν Μπονγκ, ο οποίος πάντως θα προφυλαχτεί σε αυτό το παιχνίδι και Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Τέλος, το δικό του ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισε ο Μιγκέλ Τόρες.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μίτσελ έκανε γνωστή την 20μελή αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο. Αναλυτικά: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Σιόβας, Βάις. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: