Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Κουρτουά: «Δεν μας αγχώνει πλέον η Ρεάλ»

Μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους για θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Μαδρίτης κόντρα στη Ρεάλ έχουν οι παίκτες της Ατλέτικο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τιμπό Κουρτουά.

Κουρτουά: «Δεν μας αγχώνει πλέον η Ρεάλ»
Πολλά χρόνια η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν μπορούσε να κερδίσει την Ρεάλ Μαδρίτης, όμως στον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, οι «ροχιμπλάνος» κατάφεραν να βάλουν τέλος σε ένα αρνητικό σερί.

Αυτό πλέον λειτουργεί πλέον υπέρ των ποδοσφαιριστών του Ντιέγκο Σιμεόνε, όπως δήλωσε ο Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι στον ισπανικό σύλλογο.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Βέλγος γκολκίπερ στην «AS»

Πρόσφατα δήλωσες ότι αισθάνεσαι λιγότερη πίεση για αυτό το ντέρμπι. Τι εννοούσες;

«Όταν ήρθα στην Ατλέτικο Μαδρίτης μιλούσαν όλοι για τα χρόνια που δεν είχαν πάρει μία νίκη σε ντέρμπι. Στη συνέχεια, στον τελικό του Κυπέλλου πήραμε τη νίκη και πλέον έχουμε απαλλαχθεί από αυτή την πίεση, διότι πλέον δεν ισχύει εκείνη η παράδοση. Σε κάθε περίπτωση, όμως, θέλουμε τους τρεις βαθμούς κόντρα στη Ρεάλ».

Πώς βλέπεις την αποχώρηση του Μεσούτ Εζίλ;

«Χωρίς εκείνον η Ρεάλ Μαδρίτης στερείται ποιότητας στο παιχνίδι της. Ο Εζίλ είχε τεράστια ποιότητα και μπορούσε να ανοίξει της γραμμές στο γήπεδο. Πάντως, διαθέτουν αρκετούς εξαιρετικούς παίκτες».

Τι έχεις να πεις για το ξεκίνημά σας στο πρωτάθλημα;

«Ποτέ δεν θα φανταστικά ότι θα είχαμε 18 βαθμούς μέχρι τώρα. Η ομάδα είναι σε αρκετά καλή φυσική κατάσταση και αυτό οφείλεται στην προετοιμασία που έγινε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού».

Τι γίνεται με την φημολογούμενη ανανέωση του συμβολαίου σου με την Τσέλσι;

«Είναι πάρα πολύ νωρίς να μιλήσουμε για αυτό. Θα δούμε τον Μάρτιο ή κάπου εκεί θα γνωρίζουμε περισσότερα…». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: