Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Μεσίνα: «Τα φιλικά θα βοηθήσουν εμάς και τον ΠΑΟ»

Μεσίνα: «Τα φιλικά θα βοηθήσουν εμάς και τον ΠΑΟ» Την άποψη ότι τόσο η ομάδα του όσο και ο Παναθηναϊκός θα βοηθηθούν από τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν στο πλαίσιο του τουρνουά «Γκομέλσκι» εξέφρασε ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Έτορε Μεσίνα.

«Είμαστε χαρούμενοι που τιμάμε τον Αλεξάντερ Γκομέλσκι μέσω αυτού του τουρνουά. Ένα τουρνουά με ομάδες κορυφαίου επιπέδου. Εμείς από τη μεριά μας θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να πάρουμε τον τίτλο σε αυτό το τουρνουά. Για εμάς αυτές οι αναμετρήσεις είναι σημαντικές καθώς θα μας βοηθήσουν να βάλουμε τα νέα παιδιά στο κλίμα της ομάδας και να μάθουν τα συστήματα, αλλά και τη φιλοσοφία μας απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους», τόνισε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και κατέληξε:

«Επίσης θα μας βοηθήσουν τα παιχνίδια αυτά ώστε να μπουν στο κλίμα παίκτες που γυρίζουν από τραυματισμό, όπως ο Βίκτορ Κριάπα ή παίκτες που ήταν στο Ευρωμπάσκετ όπως ο Νέναντ Κρστιτς. Θεωρώ πως και ο Παναθηναϊκός θέλει να βάλει στο κλίμα παίκτες που ήταν είτε τραυματίες ή πήραν μέρος στο Ευρωμπάσκετ. Οπότε εκτιμώ πως και οι δύο ομάδες θα βοηθηθούν από αυτά τα δυνατά φιλικά μιας και θα πρόκειται για εξαιρετικά δυνατές αναμετρήσεις. Εμείς περιμένουμε να μπει στην ομάδα ο Κρστιτς, ενώ ο Τεόντοσιτς, όπως μου είπαν οι γιατροί, δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος και δεν θα αγωνιστεί σε αυτά τα παιχνίδια», κατέληξε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: