Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Τελικά εκτός ο Λούκας!!

Αν και αρχικά ήταν στην αποστολή του ΠΑΟΚ, ο Λούκας εν τέλει αποκλείστηκε, καθώς η ασθένειά του παρουσίασε επιδείνωση. Έξω και ο Γκαρσία, δείτε τους «εκλεκτούς» του Στέφενς.

Τελικά εκτός ο Λούκας!
Χωρίς τον Λούκας θα ταξιδέψει στην Κρήτη για το ματς με τον ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ανέβασε πυρετό το Σάββατο λόγω μόλυνσης υποδόριου ιστού στην περιοχή του μηρού και έμεινε εκτός αποστολής! Βέβαια, αρχικά είχε συμπεριληφθεί από τον Χουμπ Στέφενς, όμως πραγματικά τη τελευταία στιγμή κι ενώ το πούλμαν του «Δικεφάλου του βορρά» αναχωρούσε για το αεροδρόμιο, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και έμεινε στην Θεσσαλονίκη.

Ήδη ο παίκτης παίρνει αντιβίωση, με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να περιμένει το πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του στην θεραπεία. Συν τοις άλλοις, ο Ολλανδός τεχνικός έκρινε σκόπιμο να μην βάλει σε περιπέτειες την υγεία του, με το ταξίδι στην Κρήτη.

Κατά τα άλλα, εκτός «εκλεκτών» βρίσκονται ακόμα μία φορά οι Σπυρόπουλος και Πάμπλο Γκαρσία, παρά το γεγονός πως ο δεύτερος αγωνίστηκε στο ματς Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αναλυτικά η αποστολή: Γλύκος, Λίνο, Κατσικάς,Κατσουράνης, Βίτορ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Λάζαρ, Τζιόλης, Γεωργιάδης, Στοχ, Λόρενς, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: