Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Με Μπέιλ στο ντέρμπι!!

Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του και ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι πανέτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης, ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο. Όχι όμως κι ο Μαρσέλο...

Με Μπέιλ στο ντέρμπι!
Δεν είναι απλά ένα ντέρμπι φέτος. Γιατί η Ατλέτικο είναι σε σούπερ φόρμα, είναι πάνω από την Ρεάλ στη βαθμολογία και η δεύτερη έρχεται «τσαλακωμένη» από το ματς με την Έλτσε, όπου κέρδισε με το... πέναλτι που πήρε ο Πέπε.

Ωστόσο, η «βασίλισσα» παραμένει... «βασίλισσα» και μέσα στο Μπερναμπέου έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για απαντήσεις. Και σε αυτό θα την ενισχύσει ο Γκάρεθ Μπέιλ. Ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής στον κόσμο ξεπέρασε εντελώς τις ενοχλήσεις που είχε τις προηγούμενες ημέρες, προπονήθηκε κανονικά και φυσικά ο Κάρλο Αντσελότι τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Εκεί όπου δεν βρίσκεται το όνομα του Μαρσέλο, καθώς ο Βραζιλιάνος μπακ δεν είναι ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί. Έτσι, θα κάνει παρέα στον έτερο τραυματία (εδώ και καιρό) Τσάμπι Αλόνσο.

Αναλυτικά η αποστολή: Κασίγιας, Ντιέγκο Λόπεθ, Χέσους, Βαράν, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Κοεντράο, Καρχαβάλ, Αρμπελόα, Νάτσο, Μπέιλ, Κεντίρα, Καζεμίρο, Μόντριτς, Ίσκο, Ντι Μαρία, Ιγιαραμέντι, Ρονάλντο, Μπενζεμά, Χεσέ, Μοράτα
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: