Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Τα «κλειδιά» στον Βενγκέρ!!

Ο μεγαλομέτοχος της Άρσεναλ, Σταν Κροένκε, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στον Αρσέν Βενγκέρ και του έδωσε τα… κλειδιά του συλλόγου.

Τα «κλειδιά» στον Βενγκέρ
Εν λευκώ έχει παραδώσει τα ηνία της Άρσεναλ στον Αρσέν Βενγκέρ ο Σταν Κροένκε. Ο Αμερικανός ιδιοκτήτης των «κανονιέρηδων», σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του (στην Daily Telegraph), εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στις κινήσεις του Αλσατού προπονητή.

«Πιστεύω πως κάνει εξαιρετική δουλειά και είμαστε περήφανοι για αυτόν. Ξέρει τι θέλουμε, ποια είναι η φιλοσοφία μας και έχουμε απόλυτη ταύτιση. Είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος και έχει κερδίσει το δικαίωμα να διαχειρίζεται την ομάδα όπως ο ίδιος κρίνει. Εγώ δεν πρόκειται να αναμειχθώ», δήλωσε.

Όσο για το γεγονός ότι ο Βενγκέρ δεν χρησιμοποιεί το μεταγραφικό μπάτζετ που του παρέχει ο σύλλογος, ο Κροένκε είπε: «Έχουμε χρήματα προς διάθεση και κάποιοι λένε πως θα έπρεπε να τον πιέσουμε να ξοδέψει περισσότερα. Όμως ο Αρσέν σκέφτεται και σχεδιάζει μόνος του. Δουλεύει πολύ σκληρά για τις μεταγραφές κι έχει ένα πολύ καλό ρεκόρ. Μην ξεχνάτε πως έχει σπουδάσει και οικονομικά». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: