Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Τσιώλης: «Δεν πρέπει να επηρεαστούμε…»

Στην έδρα του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Σάκης Τσιώλης μιλώντας στην Nova, ενόψει της αναμέτρησης του Αστέρα Τριπολης, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Τσιώλης: «Δεν πρέπει να επηρεαστούμε…»
Να μείνει ανεπηρέαστος από τις συνθήκες της Λεωφόρου και παράλληλα να εκμεταλλευτεί τα πλεονεκτήματά της ομάδας του, θέλει ο Σάκης Τσιώλης από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία. Αγωνιστικά δεν είναι τόσο ήρεμα τα πράγματα αλλά έχουν ειδικό βάρος να κερδίσουν αυτά τα παιχνίδια. Έχει αρκετά πλεονεκτήματα, έχει ταχύτητα και φρεσκάδα. Είναι μια καινούργια ομάδα και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα».

Για το αν έχει την εμπειρία ο Παναθηναϊκός για τέτοια ματς: «Ο Παναθηναϊκός δείχνει υγεία με το να έχει παίκτες από τις ακαδημίες. Έχουν πολύ καλούς προπονητές όπως ο Χουάν Ρότσα που βγάζει τέτοιους παίκτες. Έχει και ξένους όμως που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα».

Για το ποιο είναι το δυνατό του σημείο: «Κατά την προσωπική μου εκτίμηση ο κόσμος του Παναθηναϊκού και η έδρα του είναι το πιο δυνατό του σημείο αυτή τη στιγμή».

Για το τι χρειάζεται να έχει ο Αστέρας για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα: «Θα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Να πιέζουμε ψηλά και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν. Και οι δύο ομάδες είναι πολύ δυνατές και θα κοιτάξουν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στις περιοχές του αντιπάλου.

Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με τους παίκτες της επίθεσης και από αυτούς που βγαίνουν από το χώρο του κέντρου γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε εξοικειωμένοι με την κατάσταση που θα συναντήσουμε σε μια τέτοια έδρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: