Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Γκόγκιτς στον Αrena 89,4!!

gogits
Στο ραδιόφωνο του ARENA FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλή, Σίνισα Γκόγκιτς.
Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε για την βελτίωση της ομάδας, για τον χθεσινό (26/9) αγώνα με την Skoda Ξάνθη αλλά και για τους Τσιλιανίδη και Τάι.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μιλώντας στον ARENA FM:
«Νομίζω ότι το στοιχείο που εμφανιζόμαστε συνεχεια βελτιωμένοι είναι η  πολύ δυνατή προετοιμασία που κάναμε. Ήταν πιο δυνατή από ότι είχαμε σχεδιάσει γιατί τα ογκομετρικά έδειξαν ότι δεν ήμασταν καλοί σε αυτό τον τομέα . Για αυτό το λόγο τρέξαμε παραπάνω. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και φέτος είναι  πάρα πολλά παιχνίδια και χρειαζόταν μια δυνατή προετοιμασία, θεωρώ ότι μας έχει κάνει πολύ καλό. Πολύ παίκτες δεν μπορούσαν να περπατήσουν μετά την προετοιμασία, ήταν όντως πολύ δύσκολη» τόνισε αρχικά και πρόσθσε για τον χθεσινό αγώνα: «Όλες οι ομάδες σχεδόν της Β πήγαν καλά, έπαιξαν κλειστά, δυνατή άμυνα, όπως και εμείς τα πήγαμε μια χαρά και πήραμε αυτό που θέλαμε. Τα παιδιά κάνανε ακριβώς αυτό που τους ζήτησα. Είχαμε σε καλή μέρα του Χουάντερσον και είχαμε και λίγο τύχη και πήραμε αυτό που θέλαμε. Όλες οι επιθέσεις που έκανε οι Ξάνθη ήταν από δικά μας λάθη, ενώ αυτές που κάναμε εμείς προήλθαν οι περισσότερες από οργανωμένες επιθέσεις. Όλα πήγαν καλά ανεξάρτητα το πώς έγινε, βοήθησε και ο Ονουάτσι ο οποίος είναι από τους ποιοτικούς αν όχι ο ποιοτικός παίκτης που έχουμε και όλοι περιμένουμε πολλά από αυτόν”.
Σχετικά με τον Κοσμά Τσιλιανίδη: «Είναι ένας νέος και πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής. Δούλεψε πάρα πολύ καλά, ήταν δικιά μου επιλογή να τον πάρω στην προετοιμασία, είναι παιδί χαμηλών τόνων που δουλεύει πολύ σκληρά. Περιμένω πολλά από αυτόν».
Για την φετινή χρονιά: «Είναι πολλά τα παιχνίδια φέτος θα πάρουν όλοι τις ευκαιρίες τους, τους λέω να μην κατεβάζουν το κεφάλι τους και να είναι έτοιμοι για όταν τους δοθούν οι ευκαιρίες. Δεν παίζουν ούτε οι φανέλες, ούτε τα ονόματα , θέλει πολύ δουλεία και σκληρή προπόνηση και θα τα πάμε μια χαρά. Λόγο των πολλών παιχνιδιών που έχουμε μπροστά μας θα χρειαστώ όλους τους παίκτες και όλοι θα πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι και να αράξουν την ευκαιρία».
Σχετικά με τον Ται: «Ήξερα πόσο καλός παίκτης είναι, είναι και ηγέτης και τα έχει όλα και έτσι σκέφτηκα να τον κάνω αρχηγό. Νομίζω ότι είναι ο κατάλληλος”.
Τέλος, ανέφερε: «Έχουμε καλή ομάδα, και καλό ρόστερ, είμαι σίγουρος ότι θα πάμε καλά, πρέπει να ρίξουμε πολύ ξύλο , παίζει πολύ ξύλο σε αυτήν την κατηγορία και πολλές καθυστερήσεις, θέλει πολύ πάθος και μυαλό και δεν φοβάμαι τίποτα. Θέλω ο κόσμος να γυρίσει πίσω , ξέρω ότι με την περσινή χρονιά είναι πολύ απογοητευμένος, αλλά θεωρώ ότι εμείς μπορούμε να τους φέρουμε πίσω. Με καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα είναι στο χέρι μας για να ξαναγυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο».Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: