Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

«Ξεκάθαρο πέναλτι»

athanasiadhs2-610x320
Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Χρήστος Αθανασιάδης, φιλοξενήθηκε στον Arena 89,4 και μίλησε για τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, ενώ αναφέρθηκε και στην φάση του πέναλτι.  
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Καλαμαριάς στον ARENA FM 89,4:
Τελικά ήταν πέναλτι;
«Έτσι φάνηκε . Ένιωσα ένα μαρκάρισμα πίσω από τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου. Φαίνεται ξεκάθαρα και από την τηλεόραση ότι μου παίρνει το πόδι. Αν γινόταν το 2-2 εκεί θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα»
Πως κρίνει την εικόνα της Καλαμαριάς:
«Γενικά παρουσιαστήκαμε καλά ειδικά στο πρώτο μισάωρο. Φάγαμε ένα κρύο γκολ που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο αλλά αντιδράσαμε νωρίς. Ήταν κομβικό το σημείο του δεύτερου γκολ. Αν μπαίναμε με 1-1 στα αποδυτήρια θα είχε άλλη ροή το ματς»
Για την Φουτμπολ Λιγκ:
«Ξεκινάμε την Δευτέρα σε ένα δύσκολο εκτός έδρας αγώνα  με τον Πιερικό .Πάντα οι πρεμιέρες είναι περίεργες σε όλες τις κατηγορίες.  Εμείς θα κοιτάξουμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Να διορθώσουμε τις αδυναμίες που δείξαμε. Είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι γιατί πρωταρχικός στόχος του Απόλλωνα είναι το πρωτάθλημα και να κάνουμε μία καλή πορεία που θα μας οδηγήσει στην τετράδα. Θα παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε κάτι θετικό»
Ποια φαβορί ξεχωρίζει από τους δύο ομίλους:
«Τώρα τον Νότιο όμιλο δεν μπορώ να έχω σαφέστατη άποψη. Πλην του Ολυμπιακού που θα διεκδικήσει δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για τις άλλες ομάδες. Για τον Βόρειο σίγουρα ο Ηρακλής είναι φαβορί και μετά υπάρχει ένα κλαμπ τεσσάρων-πέντε ομάδων που δεν έχουμε μεγάλες διαφορές. Όλα αυτά θεωρητικά. Νίκη Βόλου, Αιγινιακός  η δική μου ομάδα και η Αναγέννηση Καρδίτσας νομίζω θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κάτι»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: