Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

«Πέπε, δυστυχώς δεν ξέρω τζούντο…»

Ο Κάρλος Σάντσες μίλησε με χιούμορ, αλλά και πικρία για την εύνοια των μεγάλων ομάδων, μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Πέπε στην αναμέτρηση της Έλτσε με τη Ρεάλ Μαδρίτης (1-2).

«Πέπε, δυστυχώς δεν ξέρω τζούντο…»
Για άνιση αντιμετώπιση των «μικρών» σε σχέση με τους «μεγάλους» έκανε λόγο ο Κάρλος Σάντσες. Ο Κολομβιανός μέσος της Έλτσε έγινε άθελά του πρωταγωνιστής στη φάση που στιγμάτισε τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όταν ο Πέπε κατάφερε τραβώντας τον στο χορτάρι να ξεγελάσει το διαιτητή και να πάρει το πέναλτι που έκρινε το ματς.

«Σε καμία περίπτωση δεν ήταν πέναλτι. Ο Πέπε με έπιασε από το χέρι και με τράβηξε κάτω. Δεν ξέρω τζούντο, δυστυχώς. Από την Τετάρτη κάτι έχω μάθει. Δεν περίμενα να κάνει κάτι τέτοιο ο Πέπε», δήλωσε ο Κάρλος Σάντσες με χιούμορ και πρόσθεσε με πικρία. «Ορισμένες φορές νιώθεις αβοήθητος απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Θα έπρεπε να υπάρχει ισονομία. Αυτό δείχνει ότι στο ποδόσφαιρο δεν είναι όλα τέλεια».

Όσο για το τι θα έλεγε στον διαιτητή Μουνίθ Φερνάντεθ, είπε: «Μου έρχονται πολλά στο μυαλό, αλλά το παιχνίδι αυτό πέρασε και δεν θέλω να μιλάω άλλο για το διαιτητή».



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: