Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Δύο ζευγάρια «μάτια» στέλνει η Άντερλεχτ!

Ιδιαίτερα υπολογίζει η Άντερλεχτ τον Ολυμπιακό, αφού εν όψει του αγώνα της Τετάρτης για το Champions League, ο προπονητής των Βέλγων στέλνει δύο συνεργάτες του στη Νέα Σμύρνη.

Δύο ζευγάρια «μάτια» στέλνει η Άντερλεχτ
Στα επίσημα του σταδίου της Νέας Σμύρνης θα βρεθούν σήμερα δύο από τους στενούς συνεργάτες του Γιόν Φαν Ντεν Μπρομ, προπονητή της Άντερλεχτ, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο.

Εν όψει της δεύτερης αγωνιστικής του Champions League οι Βέλγοι θέλουν να «τσεκάρουν» από κοντά την ομάδα του Μίτσελ, η οποία παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια δυσκολεύεται στην έδρα των Νεοσμυρνιωτών.

Το γεγονός, όμως, ότι η πρωταθλήτρια Βελγίου στέλνει δύο «κατασκόπους» στην Αθήνα δείχνει πόσο υπολογίζουν τους Πειραιώτες και φοβούνται μήπως τους αιφνιδιάσουν στην προσεχή μεταξύ τους αναμέτρηση.

Μάλιστα, εντύπωση στο τεχνικό επιτελείο της Άντερλεχτ προκάλεσε η εμφάνιση του Βλάντιμιρ Βάις στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης κόντρα στην Παρί, όταν ο Σλοβάκος έκανε ό,τι ήθελε στο πρώτο ημίχρονο τους Γάλλους.

Από εκεί και πέρα, κι άλλοι σκάουτερ θα βρεθούν στην Πλατεία για να δουν από κοντά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον Κώστα Μανωλά να είναι μεταξύ των παικτών που θα κοιτάξουν με μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ήδη είναι γνωστό ότι βρετανικοί σύλλογοι παρακολουθούν την πρόοδο του διεθνούς στόπερ, ενώ κάτι ανάλογο φαίνεται πως ισχύει και από πλευράς της Μονακό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: