Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Aνακούφιση για «Κατσούρ», επιστρέφει ο Στοχ!!

Ένα χτύπημα που δέχτηκε ο Κώστας Κατσουράνης στην προπόνηση της Τετάρτης ανησύχησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ενόψει της συμμετοχής του στο ματς με τη Σαχτέρ. Επιστρέφει στην 11άδα ο Στοχ.

Aνακούφιση για «Κατσούρ», επιστρέφει ο Στοχ
Παραλίγο πλήγμα στον ΠΑΟΚ με τη συμμετοχή του Κώστα Κατσουράνη στο αυριανό ματς απέναντι στη Σαχτέρ Καραγκαντί για το Europa League.

Στην προπόνηση της ομάδας στην Αστάνα ο Έλληνας διεθνής μέσος δέχτηκε ένα χτύπημα και αποχώρησε κουτσαίνοντας, ωστόσο, τόσο ο ίδιος όσο και το ιατρικό τιμ της ομάδας διαβεβαίωσαν τον Χουμπ Στέφενς πως δεν τίθεται σε κίνδυνο η συμμετοχή του.

Όσον αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Ολλανδός τεχνικός, δεν θα έχει εκπλήξεις όπως στο ντέρμπι με τον Άρη. Ο Στέφενς θα ξεκινήσει με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια και τους Κατσουράνη και Τζαβέλλα κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα άκρα της άμυνας θα βρεθούν Λίνο και Σκόνδρας, ενώ στον άξονα Λάζαρ και Τζιόλης.

Στην μεσοεπιθετική γραμμή θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα ο Στοχ, με τους Λούκας, Νίνη και Βούκιτς να διεκδικούν τις δύο θέσεις πίσω από τον Αθανασιάδη.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: