Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

«Έχει πρόβλημα επιβίωσης ο Αραβίδης»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο νομικός εκπρόσωπος του Χρήστου Αραβίδη, Γιώργος Παναγόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στην κίνηση του πρώην επιθετικού του Άρη να ζητήσει την αφαίρεση βαθμών από τον Άρη λόγω οφειλών προς το πρόσωπό του.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Ο Αραβίδης δέχτηκε μετά από συζήτησεις τόσο δικές μου με τον κ. Ηλιάδη όσο και δικές του να χαρίσει μέρος των δεδουλευμένων. Από 50.000 τα κατέβασε στις 35.000, χάρισε τόκους και δέχτηκε να πάρει 5.000 με προκαταβολή και τα υπόλοιπα σε δόσεις των 10.000 ευρώ. Από αυτά τα χρήματα πήρε μόνο 15.000 και δεν του καταβλήθηκαν οι δόσεις Οκτωβρίου και Νοεμβρίου. Έπρεπε, δηλαδή,να έχει εξοφληθεί προ της εκδόσεως της απόφασης του άρθρου 99. Και αυτά που πήρε τα πήρε με το ζόρι. Ο παίκτης αγανάκτησε με την συμπεριφορά. Είναι έξαλλος από καιρό γιατί εκτός των άλλων έχει και πρόβλημα επιβίωσης.

Ο Πανιώνιος του χρωστάει του κόσμου τα λεφτά, με τη Δόξα Δράμας είμαστε στα δικαστήρια. Τον ρωτάτε πώς ζει; Υπάρχουν σοβαρότατα προβλήματα. Ο Άρης δεν έχει μαντήλι να κλάψει. Πώς θα εγγυηθεί και μπορεί να πει στον ποδοσφαιριστή κάνει και άλλο υπομονή; Θα προσφύγουμε και κατά των φυσικών προσώπων στα πολιτικά δικαστήρια αν αυτό κριθεί αναγκαίο. Αναγκαστικά θα το κάνουμε και αυτό όπως το έκαναν και οι άλλοι. Και ακολουθούν και άλλοι, όπως ο Παπαστεριανός με τον Παπαζαχαρία».

Για τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών: «Υπάρχει κίνδυνος όσο δεν υπάρχουν προσωρινές διαταγές και δεσμευτικές αποφάσεις κατά των ποδοσφαιριστών, κάτι που είναι παράνομο και μεταξύ άλλων καταλύει και το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: