Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Αποδοκιμασίες για τον Σούστερ!!

Την απομάκρυνση του Μπερντ Σούστερ απαίτησε το κοινό της Μάλαγα μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αποδοκιμασίες για τον Σούστερ
Έντονα αποδοκιμάστηκε ο προπονητής της Μάλαγα, Μπερντ Σούστερ, μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπιλμπάο (2-1). Η ήττα αυτή κράτησε την ομάδα της Ανδαλουσίας μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Γερμανός τεχνικός υπέγραψε στη Μάλαγα μόλις το καλοκαίρι, καλούμενος να διαδεχθεί τον Μανουέλ Πελεγκρίνι που αποχώρησε για τη Μάντσεστερ Σίτι. Μετά τη χθεσινοβραδινή ήττα πάντως η θέση του είναι πολύ επισφαλής.

Η Μάλαγα προηγήθηκε 1-0 όμως στο δεύτερο ημίχρονο η Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 2-1. Οι μουρμούρες στο γκολ της ισοφάρισης έγιναν κραυγές όταν οι Βάσκοι πήραν το προβάδισμα.

«Σούστερ φύγε», φώναζε η πλειοψηφία των οπαδών απαιτώντας την άμεση απόλυση του προπονητή.

Η περίπτωση του Σούστερ βέβαια, κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι για τη διοίκηση της Μάλαγα η οποία αν θελήσει να τον διώξει θα πρέπει να πληρώσει μια υψηλότατη αποζημίωση.

Η αλήθεια είναι πως η απόφαση της Μάλαγα το καλοκαίρι που μας πέρασε ξένισε πολλούς, καθώς προσέφερε στον Σούστερ ένα πλουσιοπάροχο πενταετές συμβόλαιο, πράγμα ασυνήθιστο για το ισπανικό ποδόσφαιρο.

Βέβαια πρέπει να σημειωθεί ότι η δουλειά του διαδόχου του Χιλιανού προπονητή φαινόταν από την αρχή πως θα είναι δύσκολη, αφού από τη Μάλαγα αποχώρησαν φέτος οι Ίσκο, Χοακίν, Ιτούρα, Ντεμικέλις, Μπαπτίστα και Τουλαλάν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: