Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Λάμπερτ : «Δε θα μπορούσαμε να παίξουμε έτσι από την αρχή»

Ο Πολ Λάμπερτ δεν μετανιώνει που δεν ξεκίνησε βασικούς τους παίκτες που πέρασαν σαν αλλαγή και άλλαξαν για την Άστον Βίλα τα δεδομένα του αγώνα με τη Γουέστ Μπρομ.

Λάμπερτ : «Δε θα μπορούσαμε να παίξουμε έτσι από την αρχή»
Ο προπονητής της Άστον Βίλα, Πολ Λάμπερτ, δήλωσε πως δε θα μπορούσε να αγωνιστεί από την αρχή του παιχνιδιού με την Γουέστ Μπρομ με το σχήμα που έφερε την ανατροπή.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν θα μπορούσε να έχει ξεκινήσει το παιχνίδι με τους τρείς παίκτες που άλλαξαν τη ροή του αγώνα με την Γουέστ Μπρομ, ο Λάμπερτ απάντησε: «Ήταν αδύνατον να τους έχουμε στο αρχικό σχήμα. Οι τρείς παίκτες που πέρασαν στον αγώνα προέρχονταν από τραυματισμό και ξεκίνησαν να προπονούνται μόλις την Παρασκευή. Εμπιστεύτηκα την ενδεκάδα του πρώτου ημιχρόνου και δεν μετανιώνω ποτέ για τις επιλογές μου»

Η Άστον Βίλα ξεκίνησε πολύ άσχημα το χθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι της με αντίπαλο την Γουέστ Μπρομ και με τη λήξη του ημιχρόνου βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο προπονητής των «χωριατών», έκανε τριπλή αλλαγή περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τους Βάιμαν, Αγκμπονλαχόρ και Ντελφ στο 57ο λεπτό. Με αυτό τον τρόπο η ομάδα του έγινε ιδιαίτερα επιθετική. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό αφού η Βίλα κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: