Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Στο τέλος της βραδιάς... θα έχει νικήσει!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για τη μεγάλη πρόκληση του Ολυμπιακού κόντρα στην Παρί. Γιατί από αυτό το ματς μπορεί να είναι μόνο κερδισμένος;
Ο Ολυμπιακός κρατάει την πρόκριση στην επόμενη φάση του τσάμπιονς λιγκ στα χέρια του. Με νίκη, δηλαδή, κόντρα στην Άντερλεχτ την τελευταία αγωνιστική περνάει στους «16».
Ακόμα και υπέρβαση
Με την Παρί, λοιπόν, το παιχνίδι αποκτά έναν διαφορετικό χαρακτήρα. Ο Ολυμπιακός θα δείξει αν μπορεί να κάνει ακόμα και την υπέρβαση.
Με το παραπάνω
Οι πιθανότητες είναι ο Ολυμπιακός να έρθει 2ος στον όμιλο. Και θα έχει κάνει το χρέος του και με το παραπάνω, αφήνοντας έξω την Μπενφίκα που πέρυσι έφτασε τελικό γιουρόπα λιγκ. Θα είναι σίγουρα επιτυχία.
Όλα γίνονται
Μήπως, όμως, ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει και το παραπάνω; Αν, δηλαδή, φύγει με αποτέλεσμα από το Παρίσι, όλα γίνονται.
Δεν είναι καλύτερη η Άντερλεχτ
Μην ξεχνάμε ότι την προηγούμενη αγωνιστική η Άντερλεχτ πήρε «Χ» από την Παρί. Και η Άντερλεχτ δεν είναι καλύτερη από τον Ολυμπιακό.
Να αρπάξει την ευκαιρία
Βεβαίως και οι Γάλλοι είναι το σούπερ φαβορί, όμως στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Πολλά έχουν δει τα μάτια μας, δηλαδή. Και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι έτοιμος ώστε να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά, εφόσον η Παρί δεν βρεθεί στην μέρα της.
Τα μπάτζετ
Στο φινάλε, στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν μπάλα τα μπάτζετ. Αν ήταν έτσι, δεν θα γίνονταν ποτέ εκπλήξεις.
Πολλαπλά κερδισμένος
Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, ακόμα κι αν χάσει, δεν τρέχει τίποτα, αφού θα παίξει τα ρέστα του για την πρόκριση την 6η αγωνιστική. Αν, όμως, καταφέρει να σταθεί κι όχι μόνο αυτό, αλλά να πάρει κι αποτέλεσμα, τότε θα βγει πολλαπλά κερδισμένος από την αναμέτρηση.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: