Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Γιατρός και… «επενδυτής» στον Πανιώνιο!!

Εκτός από ιατρική βοήθεια, προσφέρει και οικονομικά ο Χρήστος Δάρας στον Πανιώνιο και είναι διατεθειμένος να συνεχίσει να το κάνει. «Κάποιοι ασκούν μόνο κριτική», δήλωσε στη «Sportday».

Γιατρός και… «επενδυτής» στον Πανιώνιο
Κάτι παραπάνω από γιατρός της ομάδας είναι ο Χρήστος Δάρας για τον Πανιώνιο. Έχει βοηθήσει οικονομικά την ομάδα και είναι διατεθειμένος να το ξανακάνει αν χρειαστεί, όπως δήλωσε στη «Sportday».

«Εάν υπάρχει πρόβλημα λειτουργίας και μπορώ να βοηθήσω, θα το κάνω. Την ομάδα τη γουστάρω! Αφιερώνω πολλές ώρες. Εάν μπορώ να βοηθήσω τον Πανιώνιο, θα το κάνω. Κάποια άτομα στην ΠΑΕ έχουν βάλει το κεφάλι τους στον ντορβά. Άλλοι ασκούν μόνο κριτική. Πρέπει όλοι μας να σεβόμαστε τον Πανιώνιο. Όταν σέβεσαι κάτι που κάνεις, όλα λύνονται. Όσο είμαι στον Πανιώνιο θα κάνω ό,τι μπορώ», επεσήμανε.

Καταρχάς, ο κ. Δάρας καλύπτει από την τσέπη του τα έξοδα που χρειάζονται για να λειτουργήσει το ιατρικό τμήμα της ομάδας και πρόκειται για ποσό πάνω από 100.000 ευρώ ετησίως! Πρόσφατα, έδωσε 300 ευρώ σε παίκτη που δεν είχε να φάει!!!

Παραλίγο, να πληρώσει και το ξενοδοχείο της ομάδας στη Λιβαδειά. Ωστόσο, τελικά το έκανε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Παντελής Τσιλαλίδης, ενώ για το ματς της περασμένης Δευτέρας κόντρα στους Βοιωτούς είχε τάξει πριμ σε περίπτωση νίκης. «Είπα στους παίκτες ότι αν κέρδιζαν τον Λεβαδειακό θα έδινα στους αρχηγούς να μοιράσουν όπως θέλουν ένα άλφα ποσό στους συμπαίκτες τους. Μόνο αυτό. Για το ξενοδοχείο τελικά δεν χρειάστηκε», σχολίασε στη «Sportday». Σύμφωνα με πληροφορίες αν οι «κυανέρυθροι» επικρατούσαν του Λεβαδειακού θα τους έδινε 5.000 ευρώ.

Χθες, μπήκε στους λογαριασμούς των παικτών ένα ποσό από τα οφειλόμενα και ερωτηθείς αν ήταν μέσα σε αυτούς που έβαλαν το χέρι στην… τσέπη, απάντησε: «Όχι. Τα λεφτά ήταν από τη διοίκηση». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: