Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Αλλάζει και ο... Στέφενς!

Να έρθει πιο κοντά στους παίκτες του ΠΑΟΚ θέλει ο Στέφενς. Τι τον προβλημάτισε και αποφάσισε να… αναθεωρήσει.

Αλλάζει και ο... Στέφενς
Προσπάθεια για να αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ κάνει ο Χουμπ Στέφενς. Είναι γνωστό πως πρόκειται για προπονητή, ο οποίος είναι λάτρης της πειθαρχίας και μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε… σκληρό. Όμως, από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπου η ομάδα του έχασε 4-0 και μετά έχει αρχίσει να αναθεωρεί για κάποια πράγματα.

Συνειδητοποίησε ότι υπάρχει μια απόσταση με τους παίκτες. Μετά το «Καραϊσκάκη» μίλησε με τον Ιβάν Σαββίδη μέσω Skype και από κοντά την Κυριακή. Με τους παίκτες όμως όχι. Έδειξε να τον προβληματίζει, όπως μετέφερε στους συνεργάτες του, ότι κανείς παίκτης δεν πήγε στο γραφείο του για να του θέσει προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα.

Ο… ψυχρός τρόπος, Ολλανδός γαρ, που αντιμετωπίζει κάποια ζητήματα θα αλλάξει, διότι κατάλαβε πως επηρεάζουν αρνητικά την ομάδα. Βεβαίως, δεν πρόκειται να αλλάξει εντελώς συμπεριφορά στα… 59 του. Η αλλαγή στάσης του Στέφενες φαίνεται και από τον τρόπο που τοποθετείται πλέον δημόσια όταν αναφέρεται στους παίκτες του, προσπαθώντας να τους καλύψει.

«Δεν σημαίνει κάτι ότι βγήκαν αυτοί οι παίκτες. Έπρεπε να δώσουμε φρεσκάδα στην ομάδα και αυτοί που μπήκαν μπορούν να δώσουν κάτι διαφορετικό. Ο Σαλπιγγίδης δούλεψε πάρα πολύ παρά τους αγώνες με την εθνική ομάδα. Επίσης, τόσο ο Λόρενς όσο και ο Ολίσε έχουν δουλέψει πολύ σκληρά», επεσήμανε για τις αλλαγές που έκανε κόντρα στον Άρη, στη συνέντευξη Τύπου του ματς.

Κατσικάς ή... Τζαβέλλας

Σε ότι αφορά τα πλάνα του Στέφενς για το παιχνίδι με τη Σαχτέρ Καραγκαντί, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα φανερώσει στη σημερινή προπόνηση ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά», τις σκέψεις του για το πώς σχεδιάζει να παρατάξει την ομάδα στο παιχνίδι της Πέμπτης(28/11, 17:00) κόντρα στον σύλλογο από το Καζακστάν για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Είναι γνωστό ότι λείπει ο Χακόμπο, λόγω του γνωστού θέματος που δημιουργήθηκε, ενώ δεν ταξίδεψε στην Αστάνα ο Μιγκέλ Βίτορ, που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, όπως και ο Λόρενς, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στη γάμπα.

Στη θέση του Πορτογάλου αμυντικού, δίπλα στον Κατσουράνη, έπαιξε ο Τζαβέλλας στο ντέρμπι με τον Άρη, ανατρέποντας τις προβλέψεις για Κατσικά, αν και ο πρώην παίκτης Μονακό δεν ξέρει καλά τη θέση του στόπερ. Ερωτηματικό παραμένει αν σκοπεύει να το τολμήσει και κόντρα στους Καζάκους ο Στέφενς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: