Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

«Δεν νικήσαμε, αλλά παίξαμε καλά»

Καλή απόδοση είχε η Ρόμα στο παιχνίδι με την Κάλιαρι, αν και δεν νίκησε, όπως δήλωσε ο προπονητής της.

«Δεν νικήσαμε, αλλά παίξαμε καλά»
Ο Γάλλος τεχνικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του παρά την ισοπαλία, που ήταν η τρίτη συνεχόμενη στο ιταλικό πρωτάθλημα και η οποία την έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας.

«Τα πήγαμε καλά κόντρα στην Κάλιαρι. Το σημαντικό είναι ότι στα παιχνίδια που δεν κερδίζουμε, δεν δεχόμαστε και γκολ. Όποτε δεν χάνουμε. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά δεν πήραμε τους τρεις πόντους, επειδή ο Αβράμοφ(τερματοφύλακας της Κάλιαρι) έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι», δήλωσε ο 49χρονος κόουτς στη «Gazzetta Dello Sport», αναφερόμενος στο χθεσινό παιχνίδι των Ρωμαίων στο «Olympico». Παρόλα αυτά, ο πρώην προπονητής της Λιλ φανέρωσε και τον προβληματισμό για την κατάσταση κάποιων παικτών των «τζιαλορόσι».

«Το κύριο πρόβλημα της ομάδας είναι δεν είναι όλοι μας οι παίκτες στο ίδιο επίπεδο φυσικής κατάστασης. Ο Ντε Ρόσι ακολούθησε το πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας μόνο μία φορά πριν το παιχνίδι, καθώς είχε ενσωματωθεί στην εθνική Ιταλίας και το ίδιο συνέβη και με άλλους παίκτες», επεσήμανε ο Γκαρσία. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: