Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Οι βασικοί άξονες του τετ-α-τετ Αλαφούζου – Γιαννακόπουλου!!

Οι βασικοί άξονες του τετ-α-τετ Αλαφούζου – ΓιαννακόπουλουΔύο είναι τα κύρια σημεία στην αυριανή συνάντηση που θα υπάρξει ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Goal ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να ενημερώσει τον ομόλογο της ΠΑΕ για την πρόθεσή του να μπει στην ομάδα –την πρώτη χρονιά- σε ένα ποσό της τάξης των 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν επιθυμεί με τα χρήματα αυτά να «σβηστούν» τα χρέη της ομάδας αλλά για την ενίσχυσή της.

Για να υπάρξει θετική έκβαση θα πρέπει τα διακανονισμένα χρέη να μην ξεπερνούν τα πέντε εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Αν τα ξεπερνάει τότε δεν θα μπορέσει να εφαρμοσθεί το σχέδιο του Γιαννακόπουλου για αγωνιστική ενίσχυσης της ομάδας.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του Αλαφούζου, δηλαδή, της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ και να βοηθήσει για όσο χρονικό διάστημα επιθυμεί την ομάδα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: