Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

«Ετοιμάστε όλα τα στοιχεία»

«Ετοιμάστε όλα τα στοιχεία»Να έχουν έτοιμα όλα τα στοιχεία που θα χρειαστεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να έχει στα χέρια του για να πάρει την απόφασή του για την είσοδό του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε από τους υπεύθυνους της ομάδας ο Γιάννης Αλαφούζος.

Έτσι χθες στα γραφεία υπήρξε έντονη κινητικότητα για το ζήτημα αυτό αλλά και για αυτό της αδειοδότησης το οποίο οι πράσινοι δεν πρέπει και δεν το έχουν αφήσει πίσω.

Οι «πράσινοι» χθες ετοίμασαν όλα τα στοιχεία, που δείχνουν και τα χρέη της ομάδας, και τις υποχρεώσεις της στη συνέχεια, και το μπάτζετ στο αγωνιστικό και στο διοικητικό.

«Ετοιμάστε όλα τα στοιχεία, ώστε να τα παραδώσουμε άμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για να έχει πλήρη γνώση του τι γίνεται και να μην υπάρχει η παραμικρή απορία», ήταν η σαφής εντολή του προέδρου της ΠΑΕ.

Στο πλαίσιο αυτό και σήμερα θα συνεχιστεί η καταγραφή όλων των στοιχείων και αύριο στο ραντεβού ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα είναι έτοιμος να τα παραδώσει στον Γιαννακόπουλο, έτσι ώστε να τον εξυπηρετήσει να πάρει το συντομότερο δυνατό την απόφαση.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: