Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Έρχεται και το συζητάει ο Λεονάρντο!!

Στην Ελλάδα θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο Λεονάρντο και πρόκειται να συζητήσει με την ΑΕΚ. Πέντε παίκτες του Ατρόμητου… τσεκάρει η «Ένωση». Δέκα εκατομμύρια ευρώ από την ονοματοδοσία του γηπέδου.

Έρχεται και το συζητάει ο Λεονάρντο
Στη χώρα μας θα έρθει τις επόμενες ημέρες ο Λεονάρντο. Ο πρώην παίκτης ΑΕΚ έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Γιέονμπουκ Χουντάι Μότορς μέχρι την 1η Δεκεμβρίου και στη συνέχεια θα περάσει από... γνώριμα για αυτόν λημέρια.

Θεωρείται πολύ πιθανό να υπάρξει μια κουβέντα με την «Ένωση», αν και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον σύλλογο της Νότιας Κορέας για έναν ακόμη χρόνο.

Ο 27χρονος έχει τονίσει μέσω δηλώσεων του ότι δεν έχει πρόβλημα να επιστρέψει στην ομάδα και όπως προκύπτει από αυτά που μεταφέρουν σε άτομα οικεία σε αυτόν από Ελλάδα, δεν είναι αρνητικός στο να αγωνιστεί και στη Β’ Εθνική. Αν πάρει εντέλει επίσημη μορφή η επαφή μεταξύ των πλευρών, θα συζητηθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας από την επόμενη σεζόν, όταν και λογικά οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν προβιβαστεί στη Football League.

Σε αυτά τα δεδομένα πρέπει να προσθέσουμε και ότι ο Δέλλας με τον Λυμπερόπουλο, που υπήρξαν συμπαίκτες με τον «Λέο» έχουν πολύ καλή γνώμη για αυτόν.

Σηφάκης, Καραγκούνης και όχι μόνο

Σε ό,τι αφορά sτις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν, φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον για πέντε παίκτες από τον Ατρόμητο. Τις προηγούμενες ημέρες υπήρχε η πληροφορία πως εξετάζονται οι περιπτώσεις των Σηφάκη και Καραγκούνη.

Το συμβόλαιο τους με την ομάδα του Περιστερίου λήγει το καλοκαίρι και είναι πιθανόν να γίνει κρούση νωρίτερα, καθώς υπάρχει η δυνατότητα να κλείσει τους δύο παίκτες από τον Ιανουάριο. Ειδικά, για τον πρώτο δεν πρέπει να καθυστερήσει η ΑΕΚ, διότι είναι σε καλή ηλικία, 29 ετών και πρόκειται για διεθνή παίκτη.

Ίδιες περιπτώσεις είναι και αυτές των Καραμάνου, Μπάλλα και Ταυλαρίδη που επίσης η συνεργασία τους με τον Ατρόμητο λήγει στο τέλος της σεζόν και βρίσκονται στη λίστα των «κιτρινόμαυρων». Μάλιστα, οι δύο πρώτοι είναι και σε καλή ηλικία, αφού ο μεν είναι 23 χρονών και ο δεύτερος 20 ετών. Οπότε θα μπορέσουν να βοηθήσουν όταν με το καλό επιστρέψει η ΑΕΚ στη Superleague.

Δέκα εκατομμύρια από… το γήπεδο

Επιπλέον δέκα εκατομμύρια ευρώ από τα ήδη είκοσι που θεωρούνται σίγουρα (τα δέκα από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και άλλα τόσα από Παππά, Χατζηιωάννου και Αγγελόπουλο) αναμένεται να μπουν στην ΑΜΚ, σύμφωνα με τη «Goal News». Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει κάνει επαφές με εταιρίες παγκόσμιας εμβέλειας για την ονοματοδοσία του γηπέδου της «Αγίας Σοφιάς» και σύμφωνα με τους υπολογισμούς, να υπάρξει συμφωνία θα αποφέρει δέκα εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: