Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Οι… διαφορές Ολυμπιακού-Παρί και Μήτρογλου-Ζλάταν!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έχει μία τελευταία κουβέντα στο sport-fm.gr για το μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Παρί…

Οι… διαφορές Ολυμπιακού-Παρί και Μήτρογλου-Ζλάταν!
• Ουδεμία αμφιβολία για το μέγεθος της δυσκολίας της αποψινής αποστολής του Ολυμπιακού. Ας σκεφθούμε απλά ότι η Παρί εδώ κι εννέα μήνες, από αρχές Μαρτίου, έχει δώσει σε Γαλλία κι Ευρώπη 33 αγώνες κι έχει 22 νίκες κι 11 ισοπαλίες! Αήττητη.

• Αλλά κι ο Ολυμπιακός δεν είναι κανένας μικρός αντίπαλος. Στις δύο τελευταίες επισκέψεις του στη Γαλλία, πέρσι και πρόπερσι, έκανε διπλά σε Μονπελιέ και Μαρσέϊγ. Σίγουρα η Παρί είναι άλλης δυναμικότητας ομάδα φέτος σε σχέση με τις άλλες δύο, σίγουρα έχει τον Ιμπραίμοβιτς, αλλά κι ο Μήτρογλου δεν είναι κανένα εύκολο παιδάκι.

• Ο Σουηδός έχει βάλει από τις αρχές της φετινής σεζόν 23 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την Παρί, αλλά και με την εθνική ομάδα της χώρας του. Αλλά κι ο Έλληνας 23 γκολ έχει βάλει σε όλες τις διοργανώσεις με τον Ολυμπιακό και με την εθνική ομάδα μας! Κι άμα λάχει έχει παίξει και σε λιγότερα παιχνίδια ο δικός μας. Κι ούτε έχει γκολ από πέναλτι, όπως ο Ζλάταν.

• Κι άμα θέλετε και το άλλο: κι ο Ολυμπιακός εδώ κι εννέα μήνες, από τέλη του περασμένου Φλεβάρη, ξέρετε τι έχει κάνει σε 31 αγώνες που έχει δώσει σε Ελλάδα κι Ευρώπη; 26 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα! Αυτή από την… Παρί!

• Καταλαβαίνετε; Έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες, εκ των οποίων η μία είναι αήττητη εννέα μήνες κι η άλλη στους ίδιους εννέα μήνες έχει χάσει μόνο από αυτήν!

• Πιστεύω ότι απόψε το κλειδί για τον Ολυμπιακό είναι να μην βάλει γρήγορο γκολ η Παρί. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: