Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Βενγκέρ: «Για νίκη στη Νάπολι»

Ικανοποιημένος από τη νίκη κόντρα στην Μαρσέιγ δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ, που τόνισε πως παρότι η Άρσεναλ προκρίνεται και με ήττα μέχρι δύο γκολ διαφορά από τη Νάπολι, θα παίξει για τους τρεις βαθμούς.

Βενγκέρ: «Για νίκη στη Νάπολι»
Η τέταρτη νίκη της Άρσεναλ σε πέντε παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μαρσέιγ (2-0), έφερε την ομάδα του Λονδίνου μία ανάσα από την πρόκριση στους «16» και ο Αρσέν Βενγκέρ είχε κάθε λόγω να χαμογελά μετά το ματς. «Είναι θετικό που νικήσαμε και έχουμε το πάνω χέρι για την πρόκριση, αφού στο τελευταίο παιχνίδι με τη Νάπολι στην Ιταλία μας κάνει η ισοπαλία ή και η ήττα μέχρι δύο γκολ διαφορά. Θα πρέπει όμως ν διατηρήσουμε το πνεύμα μας σε υψηλό επίπεδο και να πάμε με σωστή νοοτροπία για τη νίκη και σε αυτό το παιχνίδι», τόνισε ο Αλσατός τεχνικός, που εξήρε την απόδοση του Γουίλσιρ.

«Αρχίζει να επανέρχεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο και χαίρομαι που βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Μου άρεσε αυτό που είδα από εκείνον απόψε. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει νωρίτερα το δεύτερο γκολ για να κάνουμε πιο άνετη την κατάσταση για μας, αφού χάσαμε πέναλτι και είχαμε ευκαιρίες». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: