Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Στέφενς: «Σκληρός αν χρειαστεί»

Στέφενς: «Σκληρός αν χρειαστεί»Ο Χουμπ Στέφενς παραδέχθηκε τις δυσκολίες που κρύβει το αυριανό παιχνίδι με την Σαχτέρ στο Καζακστάν για τον ΠΑΟΚ αλλά ξεκαθάρισε ότι ο στόχος είναι η πρόκριση και μάλιστα συγκεντρώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μπορεί.

Ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τον Χακόμπο σχολιάζοντας…

«Πρέπει να είσαι δίκαιος απέναντι στην ομάδα σου και σκληρός αν χρειαστεί».

Ακολουθούν οι σημαντικότερες δηλώσεις του Χουμπ Στέφενς στη συνέντευξη Τύπου:

-πώς αντιμετωπίζει αυτός και οι παίκτες του το αυριανό παιχνίδι:
"Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίξουμε εδώ. Η ώρα, οι καιρικές συνθήκες είναι διαφορετικά. Θα πρέπει να το διαχειριστούμε επαγγελματικά".

-Για το γεγονός πώς ο ΠΑΟΚ παίζει σε μία έδρα που δεν κέρδισε άλλη ομάδα:
«Είπα και πριν ότι είναι δύσκολο ματς. Οι συνθήκες είναι πάρα πολύ δύσκολες εδώ. Και η ομάδα είναι πολύ δύσκολη, την αντιμετωπίσαμε και στην Τούμπα. Έπαιξε με δύναμη στην έδρα μας. Θα δούμε τι θα πετύχουμε αύριο σ' αυτές τις συνθήκες»

-για το δύσκολο ταξίδι μέχρι και την Αστάνα:
"Φυσικά από τη μέρα της κλήρωσης το ξέραμε. Γι' αυτό, όπως είπε και ο Γιώργος, ήρθαμε μία μέρα νωρίτερα, κάναμε ό,τι καλύτερο. Ξέραμε ότι θα ήταν στο τέλος Νοέμβρη. Πρέπει να το διαχειριστούμε, αυτό είναι το σημαντικό".

-εάν έχουν βελτιωθεί οι παίκτες του από τη διαδικασία των συνεχών αγώνων στην Ευρώπη, ειδικά των εκτός έδρας:
"Ελπίζω να συμβαίνει αυτό. Οι ποδοσφαιριστές μου να κέρδισαν από αυτή την εμπειρία. Είναι εμπειρία να διαχειριζόμαστε τρεις αγώνες την εβδομάδα. Είναι πολύ σημαντικό ότι δεν είχαμε τραυματισμούς. Γιατί έτσι μπορούμε να αλλάζουμε όχι μόνο παίκτες που έχουν πρόβλημα, αλλά και εκείνους που δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση"

-εάν σκέφτεται και άλλο τρικ τύπου "Τζαβέλας στόπερ":
"Αυτό που συμβαίνει σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι πώς δεν έχουμε μόνο τους αγώνες, αλλά και τις προπονήσεις και εκεί κάθε παίκτης μπορεί να δείξει στον προπονητή τι μπορεί να κάνει. Ο Γιώργος δοκιμάστηκε στην προπόνηση, τα πήγε καλά και πήρε την ευκαιρία να παίξει σ' αυτή τη θέση με τον Άρη. Αν κάποιοι δεν μου δείξουν αυτά τα στοιχεία, δεν μπορώ να τους χρησιμοποιήσω. Για αύριο θα δούμε"

-για τις δηλώσεις του Σαββίδη ότι "ο προπονητής παίρνει τις αποφάσεις για την πειθαρχία, όπως στο θέμα Χακόμπο":
"Εγώ είμαι αυτός που είμαι, αν πρέπει αν δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες θα τους δώσω. Κάθε προπονητής θέλει να κερδίζει. Αν πρέπει να είμαι σκληρός για να συμβεί αυτό το κάνω. Αλλά δεν είμαι πάντα σκληρός. Πρέπει να είσαι δίκαιος απέναντι στην ομάδα σου και σκληρός αν χρειαστεί"

-για τις μεταγραφές:
"Θα πρέπει να περιμένουμε το Γενάρη, για να δούμε τις θα γίνει"


Δεν υπάρχουν σχόλια: