Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

«Φευγάτος» ο Ζαχά!

Ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής του Γουίλφριντ Ζαχά στη Γιουνάιτεντ έχει βάλει… δεύτερες σκέψεις στον παίκτη, που θέλει να φύγει δανεικός. Απογοητευμένοι από τον Άγγλο εξτρέμ στο «Ολντ Τράφορντ».

«Φευγάτος» ο Ζαχά
Εκτός τόπου και χρόνου είναι ο Γουίλφριντ Ζαχά…

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν μεγάλες απαιτήσεις και φιλοδοξίες για τον Άγγλο εξτρέμ, όμως ο παίκτης τους έχει απογοητεύσει.

Ο Ντέιβιντ Μόγες δεν τον χρησιμοποιεί καθόλου, καθώς πιστεύει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας μεγάλης ομάδας. Τουλάχιστον πνευματικά.

Έτσι, αναπτύχθηκε φημολογία που θέλει τον Ζαχά να ζητάει τον δανεισμό του σε άλλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, αφού είναι δεδομένο ότι πολύ δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής.

Από την άλλη, στη Γιουνάιτεντ δηλώνουν ανοιχτά ότι ο παίκτης έχει πρόβλημα προσαρμογής και αυτό δεν… εξυπηρετεί τον ίδιο, διότι οι προπονητές των συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ δεν ενδιαφέρονται για μια τέτοια περίπτωση, παρά τα εξαιρετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά που έχει ο παίκτης.

Παρόλα αυτά, ο Ντέιβιντ Μόγες δεν θα είχε πρόβλημα να παραχωρήσει τον Ζαχά σε κάποια άλλη ομάδα, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Γενάρη ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον πλήρωσε την Κρίσταλ Πάλας 15 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Γουίλφριντ Ζαχά. Έκτοτε ο Άγγλος εξτρέμ συνηθίζει να βλέπει τα παιχνίδια της ομάδας του από τα δημοσιογραφικά θεωρία… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: