Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ποιο επεισόδιο; Να γιατί τιμωρήθηκε ο Χακόμπο!!

Την ώρα που όλοι νομίζουν ότι τα νεύρα του Χακόμπο τον έθεσαν προσωρινά εκτός ομάδας, ο σκύλος σάς αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που ο Ισπανός τιμωρήθηκε! Ο ΠΑΟΚ, μετά και τη νίκη στο ντέρμπι με τον Άρη, φαίνεται πως ηρεμεί και ξεχνάει σιγά - σιγά τα όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα στην προπόνηση με τον Σανθ Χακόμπο, ο οποίος τιμωρήθηκε από τον Χουμπ Στέφενς για τα ...γαλλικά που "έχωσε" στον γυμναστή.
Όπως αποκαλύπτει, όμως, η έγκυρη στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", ο πραγματικός λόγος που ο Ολλανδός τεχνικός τιμώρησε τον τερματοφύλακά του, δεν ήταν το επεισόδιο στην προπόνηση. Άλλωστε, όπως δήλωσε και ο ίδιος τις προηγούμενες ημέρες, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Χακόμπο ξεπερνούσε τα όρια.
Αυτό που ...τρέλανε περισσότερο τον Στέφενς ήταν η αντίδρασή του μετά την τεσσάρα από τον Ολυμπιακό και κυρίως τα όσα είπε για τις συνολικές ευθύνες και τη συγνώμη στον κόσμο.
Ουσιαστικά ο Ολλανδός, με την "καμπάνα" αυτή, θέλησε να στείλει ένα σκληρό "μήνυμα" στον Χακόμπο και να του εξηγήσει με τον δικό του τρόπο, πως την ...επικοινωνία στην ομάδα τη χαράζει ο ίδιος και όχι οι παίκτες!
Με την κίνηση αυτή έστειλε και ένα "μήνυμα" στη διοίκηση (ίσως γι΄ αυτό ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε την Κυριακή πως δεν ξέρει αν αντέχουν οι παίκτες τον "σκληρό" Στέφενς) ότι για να επιβάλει το δικό του "νόμο" στα αποδυτήρια, δεν διστάζει να αλλάξει τον βασικό γκολκίπερ παραμονές του ντέρμπι με τον Άρη.
Άλλωστε, αυτό φάνηκε και από την ενδεκάδα που παρέταξε στο παιχνίδι με τον συμπολίτη, καθώς δεν ...μάσησε να αφήσει στον πάγκο τους σταρ Στοχ Λούκας και στην εξέδρα τον Νίνη. Άσχετα αν δεν του βγήκε στο χορτάρι...
Ο Στέφενς έχει αποφασίσει να φτιάξει τον "δικό" του ΠΑΟΚ και σε αυτόν σίγουρα δεν χωράνε βεντέτες και ...τρέλες. Όποιος δεν συμμορφώνεται με τα "θέλω" του, θα δέχεται τις κυρώσεις. Τελεία και παύλα!
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: