Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ρομέν: «Μην κλειστεί ο Ολυμπιακός»

Ο Ρομέν Αργυρούδης, που έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό στη δεκαετία του ’70 θα είναι απόψε στο «Παρκ Ντε Πρενς» και συμβουλεύει τους ερυθρόλευκους για το πώς θα εξουδετερώσουν την Παρί Σ.Ζ.

Ρομέν: «Μην κλειστεί ο Ολυμπιακός»
Ένας... φίλος από τα παλιά είναι στο Παρίσι και θα παρακολουθήσει τον αγώνα στο Παρκ Ντε Πρενς. Ο Ρομέν Αργυρούδης, ο οποίος φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα στις αρχές της δεκατίας του '70, για μόλις δύο σεζόν, από το 1971 έως το 1973.

ΠΑΡΙΣΙ- ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Μπάμπης Παπάζογλου

Υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει την Ελλάδα την εποχή της δικτατορίας, διότι ήταν ένας «ελεύθερος άνθρωπος», όπως λέει, και δεν δέχτηκε να κάνει δήλωση αναγνώρισης της κυβέρνησης των Συνταγματαρχών. Η επιστροφή στη Γαλλία ήταν πλέον υποχρεωτική, αν και δεν το ήθελε...

Ο Αργυρούδης αγωνίστηκε στη συνέχεια στη Λανς, έγινε και τεχνικός διευθυντής της, πέρασε και από άλλους συλλόγους και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με νεαρούς ποδοσφαιριστές, εκπροσωπώντας τους. Ο Ολυμπιακός όμως είναι πάντα στην καρδιά του. Μπορεί να είναι ταυτισμένος με τη Λανς, ακόμη και τώρα όμως αισθάνεται πολύ περισσότερο Ολυμπιακός, παρ' ό,τι αγωνίστηκε μόλις δύο χρόνια στην Ελλάδα.

Του αρέσει πολύ η φετινή ομάδα και πιστεύει ότι έχει τύχη στον αποψινό αγώνα απέναντι στην παρέα των Ζλάταν και Καβάνι. Πως; Να μην κλειστεί όπως μας είπε στη συνομιλία, που είχαμε μαζί του. «Αν ο Ολυμπιακός, αμυνθεί κινδυνεύει με άσχημη ήττα. Πρέπει να παίξει με τον τρόπο που ξέρει, χωρίς να φοβηθεί και χωρίς να κλειστεί. Έχει παίκτες, όπως ο Μήτρογλου, με τους οποίους μπορεί να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο», τόνισε.

Θυμήθηκε μάλιστα το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη. «Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει όπως στο πρώτο ημίχρονο με την Παρί στο Καραϊσκάκη. Έτσι θα έχει τύχη απόψε. Η Παρί έχει παίκτες όπως οι Ιμπραϊμοβιτς, Καβάνι και Λαβέτσι κι αν κλειστείς, μπορούν εύκολα να σκοράρουν. Μπορούν να ανοίξουν την αντίπαλη άμυνα. Το ξαναλέω. Αν ο Ολυμπιακός κλειστεί θα είναι δύσκολο να μην χάσει και μπορεί η ήττα να είναι άσχημη», ήταν τα λόγια του.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: