Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Jack-pot!!

Με τον Τζακ Γουίλσιρ να σκοράρει δις η Άρσεναλ επικράτησε εύκολα 2-0 της Μαρσέιγ, όμως δεν εξασφάλισε ακόμα τη συμμετοχή της στους «16» μετά το 3-1 της Ντόρτμουντ απέναντι στη Νάπολι!

Jack-pot! (video)
Μπορεί να μην προκρίθηκε από τώρα, αλλά δεν την χάνει την πρόκριση η Άρσεναλ! Οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν πολύ εύκολα 2-0 της Μαρσέιγ μέσα στο Λονδίνο, χάρη στα δύο τέρματα του Τζακ Γουίλσιρ και βρίσκονται... αγκαλιά με την πρόκριση.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Νάπολι δεν μπόρεσε να φέρει αντίσταση στην Ντόρτμουντ, με τους Βεστφαλούς να επικρατούν 3-1 και την τελευταία αγωνιστική να αναμένεται μάχη....

Στους 12 βαθμούς πλέον οι Λονδρέζοι που θέλουν απλώς ένα πόντο απέναντι στην Νάπολι την τελευταία αγωνιστική κι ενώ οι Ιταλοί ισοβαθμούν με τους Βεστφαλούς που θα κοντραριστούν με τους αποκλεισμένους Γάλλους.

Άρσεναλ-Μαρσέιγ 2-0

Στο «Έμιρεϊτς», οι παίκτες του Βενγκέρ μπήκαν από νωρίς με διάθεση να καθαρίσουν το παιχνίδι. Από πολύ νωρίς. Μόλις 30’’ χρειάστηκε ο Γουίλσιρ για να σκοράρει και να ξεκινήσει το πάρτι στις εξέδρες. Ο Εζίλ στη συνέχεια έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, όμως η εκτέλεση πέναλτί του (που κανονικά δεν ήταν πέναλτι) ήταν άσχημη με αποτέλεσμα να παραμέινει σε χαμηλά επίπεδα το σκορ.

Οι Γάλλοι κακά τα ψέμματα και όντας αποκλεισμένοι δεν μπορούσαν λεπτό να απειλήσουν την εστία των «κανονιέρηδων». Και σα να μην έφτανε αυτό, ήρθε ξανά ο Γουίλσιρ στο 65’ να διπλασίασει τα τέρματά του, μετά από ωραία συνεργασία με τους συμπαίκτες του και να «τελειώσει» το ματς. Τα εναπομείναντα λεπτά ήταν απλώς τυπική διαδικασία.


All Goals arsenal 2-0 olympique de marseille... από Sport-Today-2014

Ντόρτμουντ-Νάπολι 3-1

Το μεγάλο ντέρμπι γινόταν στην Γερμανία, με τον Παπασταθόπουλο να ξεκινά βασικός και τον Ρόις να βάζει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους μόλις στο 10’ με εκτέλεση πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν την αντίδραση και είχαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όμως το δοκάρι των Βεστφαλών τους σταμάτησε.

Έτσι στο δεύτερο μέρος κι ενώ το γήπεδο... έγερνε προς την εστία του Ρέινα, ο Μπλαστσκόφσκι βρήκε την ευκαιρία να γράψει το 2-0 και να βάλει γερά θεμέλια νίκης. Οι φιλοξενούμενοι δεν το παράτησαν και προσπάθησαν να ξαναμπούν στο κόλπο ενός θετικού αποτελέσματος, με τον Ινσίνιε να μειώνει στο 71’ και να δίνει νέο ενδιαφέρον στον αγώνα. Ωστόσο, επτά λεπτά αργότερα, ο Ομπαμεγιάνγκ «τέλειωσε» τον αγώνα, πετυχαίνοντας το 3ο τέρμα για την Ντόρτμουντ γράφοντας το τελικό 3-1!


All Goals Borussia Dortmund 3-1 Napoli (26-11... από Sport-Today-2014


Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Άρσεναλ-Μαρσέιγ 2-0
(1’, 65’ Γουίλσιρ)

Ντόρτμουντ-Νάπολι 3-1
(10’ πεν. Ρόις, 60’ Μπλαστσκόφσκι, 78’ Ομπαμεγιάνγκ – 71’ Ινσίνιε)

Βαθμολογία του ομίλου:
1. Άρσεναλ 12
2. Ντόρτμουντ 9
3. Νάπολι 9
4. Μαρσέιγ 0

Η επόμενη αγωνιστική:

Μαρσέιγ-Ντόρτμουντ
Νάπολι-Μαρσέιγ

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: