Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

«Θα κάνει σπουδαία καριέρα ο Καρέλης»

Ήταν ο πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού την Κυριακή. Αυτά που έκανε όμως ο Νίκος Καρέλης με τον ΠΑΣ ήταν λίγα σε σχέση με αυτά που μπορεί, όπως είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο προπονητής που τον ανακάλυψε

«Θα κάνει σπουδαία καριέρα ο Καρέλης»
Το πρώτο του δυνατό «μπάσιμο» στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο το έκανε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή για τον Νίκο Καρέλη, όπως τόνισε ένας προπονητής που τον ξέρει πολύ καλά.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο βοηθός του Γιάννη Πετράκη στον Εργοτέλη, Βασίλης Πλεσίτης δήλωσε βέβαιος για τις προοπτικές εξέλιξης του νεαρού επιθετικού.

Αφού απέδωσε λοιπόν το μέτριο ξεκίνημά του στο γεγονός ότι άργησε να μπει στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, τόνισε ότι μπορούμε να περιμένουμε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις και γκολ απ’ αυτά που είδαμε την Κυριακή.


Αναλυτικά όσα είπε ο Πλεσίτης

Για το πρώτο γκολ του Καρέλη την Κυριακή: «Έχω δει τέτοια πράγματα κατά καιρούς από τον Νίκο και νομίζω ότι μπορούμε να περιμένουμε καλύτερα. Έχει μεγάλες ικανότητες και μπορεί να βάλει ακόμα καλύτερα γκολ απ’ το προχθεσινό».

Για τα μεγαλύτερα προσόντα του: «Το δυνατό του σημείο είναι το αριστερό πόδι και η εκπληκτική αίσθηση του τέρματος που διαθέτει. Δεν τον βοηθάει πολύ η σωματοδομή του, αλλά είναι πολύ εκρηκτικός, ταχυδυναμικός και έχει εξαιρετική αίσθηση της περιοχής. Η παρουσία του στις Εθνικές τον βοήθησε να το βελτιώσει αυτό».

Για το πέρασμα απ’ τη ρωσική Άμκαρ: «Δεν ήταν καλή εμπειρία για τον Νίκο. Βρέθηκε μόνος του σε μια πόλη με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες -κάτι εξαιρετικά ασυνήθιστο για εμάς στην Κρήτη. Ήταν όμως μια περίοδος που πέρασε και τώρα έχει όλες τις προοπτικές για να κάνει αυτά που μπορεί».

Για το ότι δεν ξεκίνησε καλά τη χρονιά: «Το ότι συμμετείχε μόνο στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας δεν τον βοήθησε να είναι γρήγορα έτοιμος. Κι εκτός αυτού, χρειάστηκε και χρόνο για να προσαρμοστεί και σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

Επειδή τον έχω ζήσει, μπορώ να πω ότι θα κάνει σπουδαία καριέρα. Είναι γέννημα-θρέμμα του Εργοτέλη, ξεκίνησε έξι χρονών στις ακαδημίες του και 16 χρονών έκανε ντεμπούτο. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το ότι τον παρακολουθούσε η Άρσεναλ και ήταν μέλος όλων των εθνικών ομάδων λένε πολλά»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: