Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Μαρακάκης: «Οι αθλητές εξάντλησαν κάθε περιθώριο»

Μαρακάκης: «Οι αθλητές εξάντλησαν κάθε περιθώριο»Οι πολίστες εξάντλησαν κάθε περιθώριο επικοινωνίας με της προεδρία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και μετά στράφηκαν στην δικαστική λύση επεσήμανε ο Γιάννης Μαρακάκης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Γιάννη Μαρακάκη στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και τον Βασίλη Σαμπράκο:

-για την απόφαση των πολίστων να στραφούν στη δικαστική λύση για να διεκδικήσουν τα χρήματα από την παρουσία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο με την Εθνική ομάδα:

«Μετά την επιστροφή των παιδιών από το Πεκίνο ανέμεναν να τους καταβληθούν τα χρήματα που είχαν συμφωνήσει με την Κολυμβητική Ομοσπονδία. Μιλάμε για αθλητές που είχαν συνεχή παρουσία σε μεγάλες διοργανώσεις. Είμαι κάτι παραπάνω από υπερήφανος που μου εμπιστεύθηκαν το πρόβλημά τους.

Μεταγενέστερα όταν επέστρεψαν τα παιδιά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες ζήτησαν να πάρουνε τα χρήματα αυτά. Πέρασαν μήνες οι ενοχλήσεις έγιναν διαμαρτυρίες και κάτω από την πίεση αυτή, δηλαδή μετά από επτά μήνες, η ομοσπονδία αποφάσισε ότι πρέπει να τα καταβάλει. Έστω και πετσοκομμένο το κονδύλι αυτό δεν καταβλήθηκε ποτέ.

Οι αθλητές εξάντλησαν κάθε περιθώριο επικοινωνίας. Και έτσι έφτασαν στο σημείο να προχωρήσουμε στη δικαστική διεκδίκηση των χρημάτων αυτών. Η μήνυση έγινε τώρα.

Είναι τέτοια η πορεία τους στον αθλητισμό, και χθες στεναχωρήθηκα που άκουσα να τους λέει αχάριστους ο κ.Διαθεσόπουλος. Οι άνθρωποι που οδήγησαν και κράτησαν την ομοσπονδία ψηλά είναι ευεργετημένοι; Εμείς είμαστε οι Έλληνες πολίτες που είμαστε τυχεροί να συνδέσουμε το όνομά μας με τις επιτυχίες αυτών των ανθρώπων.

Είχα δώσει το «παρών» το 2004 σε ένα ΔΣ της ομοσπονδίας που ήταν παρούσα η Τόνια Μαχαίρα για να απολογηθεί… Δεν μπορώ να σας περιγράψω την εικόνα για το καθεστώς που επικρατούσε στην πειθαρχική διαδικασία . Τώρα επειδή δεν μιλάμε για ένα πρόσωπο αλλά για πολλούς αθλητές και παίζει ρόλο και το ύψος των χρημάτων που μιλάμε. Αυτό όλο τώρα που μιλάμε υπάρχει τρόπος να αποφευχθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: