Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Μουρίνιο: «Ήμασταν κουρασμένοι»

Την κούραση των παικτών του από τις συνεχόμενες υποχρεώσεις χαρακτήρισε ως κύρια αιτία της κακής εμφάνισης της Τσέλσι κόντρα στην Βασιλεία ο Ζοσέ Μουρίνιο, που έκανε λόγο για δίκαιη ήττα.

Μουρίνιο: «Ήμασταν κουρασμένοι»
Παρότι η Τσέλσι εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η ήττα από την Βασιλεία δεν άφησε τον Ζοσέ Μουρίνιο να χαμογελάσει. Ο Πορτογάλος τεχνικός που κατά τη διάρκεια του αγώνα είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του, έσπευσε να τους δικαιολογήσει στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε. «Λόγω των άλλων αποτελεσμάτων προκριθήκαμε, αλλά ήταν μία κακή εμφάνιση και μία δίκαιη ήττα. Πλέον θα πρέπει να νικήσουμε την Στεάουα στην έδρα μας για να είμαστε πρώτοι στον όμιλο», τόνισε αρχικά ο «Special one» και συνέχισε:
«Δεν μου άρεσε καθόλου η απόδοσή μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Κάναμε πολλά αμυντικά λάθη στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο αν και ισορροπήσαμε δεχθήκαμε το γκολ. Νομίζω ότι ήμασταν κουρασμένοι. Πληρώσαμε το τίμημα της διακοπής των 15 ημερών λόγω των Εθνικών ομάδων και της κούρασης που επέφεραν στους παίκτες μας οι υποχρεώσεις τους. Δώσαμε και μεγάλη βάση στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Γουέστ Χαμ κόντρα στην οποία παίξαμε πολύ καλά, ίσως να έπρεπε να κάνω και άλλες αλλαγές στην ενδεκάδα για να έχουμε φρεσκάδα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: