Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Κοκκίνισέ τον!!

Ο Ολυμπιακός απόψε απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να πάρει ένα αποτέλεσμα στο Παρίσι με στόχο να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κοκκίνισέ τον!
Ο Ολυμπιακός απόψε απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να πάρει ένα αποτέλεσμα στο Παρίσι με στόχο να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Φυσικά και αυτό είναι δύσκολο αλλά οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό απέναντι στην πρωταθλήτρια Γαλλίας η οποία θα έχει ως στόχο τη νίκη για να κλειδώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το ζητούμενο


Ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες για τον αποψινό αγώνα ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να διαφοροποιήσει κάτι από τον τρόπο που θέλει να αγωνίζεται μέχρι τώρα τόσο στην Ελλάδα όσο και την Ευρώπη.

Αυτό που ζητά είναι η κατοχή της μπάλας…

«Εμείς παίζουμε καλά όταν έχουμε την κατοχή. Αυτό το καταφέραμε στο Καραϊσκάκη, όταν χάσαμε την κατοχή προσπαθούσαμε να την ανακτήσουμε. Αύριο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο. Γνωρίζουμε ότι οι καλύτερες ομάδες χρειάζονται την μπάλα, την κατοχή της, για να κάνουν το παιχνίδι τους. Αυτό θα προσπαθήσουμε κι εμείς να κάνουμε αύριο», ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακούλ.

Το σχήμα!


Στην τελευταία προπόνηση ο Μίτσελ έδειξε τις σκέψεις του για το παιχνίδι. Βάσει της χθεσινής δοκιμής, η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους:

Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέμπας, Μανωλά, Σιόβα, Μανιάτη, Σάμαρη, Κάμπελ, Φουστέρ, Τσόρι και Μήτρογλου.

Πρόκειται για ένα σχήμα το οποίο υιοθετεί ο Μίτσελ στα παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Ευρώπη με κάποιες διαφοροποιήσεις σε αυτό. Ο Ρομπέρτο θα βρίσκεται και πάλι κάτω από τα δοκάρια. Οι Μανωλάς και Σιόβας στο κέντρο της άμυνας. Οι Σαλίνο και Χολέμπας στα άκρα της με τον Μπονγκ να μένει και πάλι στον πάγκο.

Στη μεσαία γραμμή δεν αλλάζει το δίδυμο του Σάμαρη και του Μανιάτη. Μπροστά τους θα είναι ο Τσόρι ο οποίος συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες έναντι του Σαβιόλα. Η συμμετοχή του Φουστέρ είναι δεδομένη στο ένα άκρο, ο Κάμπελ θα δώσει το "παρών" στο άλλο. Φυσικά στην κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: