Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Κάντε δώρο το εισιτή-Ριο σε όλους τους Έλληνες!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για το παιχνίδι που σε λίγες ώρες θα φέρει σε όλη την Ελλάδα το εισιτήριο για την Βραζιλία. Ο τσαμπουκάς, οι υπερβολές και η Γαλλία. Το παιχνίδι αυτό δεν είναι για πολλά, πολλά. Πάμε, παίρνουμε το αποτέλεσμα και τελειώνουν όλα όμορφα κι ωραία. Τόσο απλά.
Της έσπασε ο τσαμπουκάς
Η Ρουμανία έφαγε τρία γκολ στο πρώτο ματς και ήταν για πέντε, έξι. Της έχει σπάσει ο τσαμπουκάς. Είναι στο χέρι της εθνικής μας να μην της επιτρέψει την παραμικρή χαραμάδα ελπίδας.
Προσγειωμένη
Η ομάδα μας ξέρει τι πρέπει να κάνει, είναι προσγειωμένη και λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα.
Μια στιγμή χαράς
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, λοιπόν. Η εθνική θα φέρει το εισιτήριο σε όλους τους Έλληνες που έχουν ανάγκη από μια στιγμή χαράς.
Όχι υπερβολές
Δεν θα λυθεί, βέβαια, κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα απ’ αυτά που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας, όπως π.χ. της φτώχειας και της ανεργίας, όμως ας μην είμαστε υπερβολικοί κάνοντας συγκρίσεις σε ανόμοια πράγματα. Και μια στιγμή, λοιπόν, να χαμογελάσουμε από μια ποδοσφαιρική επιτυχία, δεν είναι άσχημα.
Η Γαλλία
Ούτε, βέβαια, είναι μικρό πράγμα η εθνική να πάρει το εισιτήριο για το παγκόσμιο κύπελλο. Σε καμία περίπτωση. Ειδικά, μάλιστα, όταν κινδυνεύει με αποκλεισμό μια Γαλλία με τόσες διακρίσεις στο παρελθόν.
Και φύγαμε για Ρίο
Ας ελπίσουμε, λοιπόν, ότι όλα θα πάνε καλά και ότι η βραδιά δεν θα επιφυλάσσει αρνητικές εκπλήξεις. Το εισιτηριάκι και φύγαμε για Ρίο…
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: