Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Βετούλας: «Μπήκαμε άσχημα»

Στο άσχημο ξεκίνημα του Απόλλωνα Πατρών απέδωσε την ήττα απέναντι στον Άρη ο Νίκος Βετούλας, με δηλώσεις του στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου.

Βετούλας: «Μπήκαμε άσχημα»
Στο κακό ξεκίνημα της ομάδας του απέδωσε την εντός έδρας ήττα απέναντι στον Άρη ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Βετούλας. Ο προπονητής των Πατρινών δεν θέλησε να σχολιάσει την τελευταία φάση της αναμέτρησης ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον κόσμο της ομάδας.

«Συγχαρητήρια στον Άρη, εμείς μπήκαμε πολύ άσχημα, κάναμε βεβιασμένες επιθέσεις. Ανεβάσαμε την άμυνα αναγκάσαμε τον αντίπαλο να κάνει 25 λάθη. Δεν έχω να πω κάτι για την τελευταία φάση, αλλά για όσα κάναμε στα 30?. Συγκλονιστική προσπάθεια του κόσμου, πρέπει να τον ανταμείψουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ από την μεριά του ο Πολ Χιλ δήλωσε:
«Ήταν καλό παιχνίδι. Η ομάδα μας ξεκίνησε μπλοκαρισμένη και δεν μπορούσαμε να παίξουμε, ξεκινήσαμε το παιχνίδι από το 4ο δεκάλεπτο. Ο Άρης έπαιξε καλό μπάσκετ έβαλε κάποια δύσκολα καλάθια, αλλά εμείς επαναλαμβάνω δεν παίξαμε καλά. Ξεκινήσαμε χωρίς ψυχή, αλλά κόσμος μας βοήθησε να παίξουμε μπάσκετ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: