Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

«Ο κόσμος μας διαθέτει μπασκετικη παιδεία»

Ο Ίκαρος επέστρεψε στις νίκες στην Α1 μπάσκετ στο ματς με τον ΚΑΟΔ και έδειξε πως το γήπεδο της Χαλκίδας μπορεί να αποτελέσει ισχυρή έδρα τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

«Ο κόσμος μας διαθέτει μπασκετικη παιδεία»
Αυτό φάνηκε από τη συμπαράσταση του κόσμου που γέμισε το κλειστό της Κανήθου και, έτσι, η ΚΑΕ έσπευσε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που έδωσαν το «παρών», αφού έδειξαν πως διαθέτουν μπασκετική παιδεία, ενώ τους περιμένουν και στα επόμενα ματς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τον κόσμο της ευρύτερης περιοχής της Χαλκίδας, ο οποίος, για ακόμη μια φορά, έδωσε βροντερό "παρών" και ήταν συγκλονιστικός στο παιχνίδι με τον ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ.

Μάλιστα, παρά την ήττα από τα Τρίκαλα, ο φίλαθλος κόσμος της ΧΑΛΚΙΔΑΣ απέδειξε ότι διαθέτει μπασκετική παιδεία και αθλητικό πνεύμα, καθώς όχι απλώς γέμισε ασφυκτικά το κλειστό της ΚΑΝΗΘΟΥ, αλλά με τη φωνή και τη "ζεστή" παρουσία του, αποτέλεσε τον έκτο παίκτη της ομάδας, βοηθώντας τους παίκτες μας να κατακτήσουν μια σπουδαία νίκη.

Επιπροσθέτως, το γεγονός ότι το κοινό χειροκρότησε όλες τις ωραίες φάσεις των δύο ομάδων, τον αντίπαλο παίκτη Έντιν Μπάβτσιτς κατά τον τραυματισμό του, αλλά και την ομάδα του ΚΑΟΔ στο τέλος του αγώνα, δείχνει την ποιότητα των φιλάθλων μας.

Οι άνθρωποι του ΙΚΑΡΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ θα συνεχίσουν την προσπάθεια να οργανώνουν κάθε εντός έδρας αγώνα όσο το δυνατόν καλύτερα προς τέρψη και ευχαρίστηση των θεατών.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ Α1 BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ.

Με εκτίμηση,

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: