Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Βεζένκοφ: «Μεγάλη νίκη»

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ δεν θέλησε να πάρει τη δόξα για τη νίκη του Άρη επί του Απόλλωνα στην Πάτρα και τόνισε τη σημασία της για τους «κίτρινους».

Βεζένκοφ: «Μεγάλη νίκη»
Με 23 πόντους, επίδοση που αποτελεί προσωπικό του ρεκόρ στην Α1, ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ οδήγησε τον Άρη σε μεγάλη νίκη επί του Απόλλωνα στην Πάτρα.

«Σήμερα πήραμε μια τεράστια νίκη, μέσα σε μία φοβερή έδρα που όπως καταλαβαίνετε αυτό την κάνει ακόμα πιο μεγάλη», δήλωσε ο διεθνής με τη Βουλγαρία φόργουορντ και πρόσθεσε: «Δεν έχει σημασία που είχα 5/5 τρίποντα. Αύριο μπορεί να είναι κάποιος άλλος. Όλη η ομάδα έπαιξε με ψυχή και αυτό είναι που μετράει, και έχει πολύ μεγάλη σημασία που σε μία τέτοια έδρα με τόσο μεγάλη πίεση, πήραμε τη νίκη. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που για ακόμη μια φορά στάθηκε δίπλα μας. Συνεχίζουμε».

O προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου, είπε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί κάναμε ένα μεγάλο διπλό. Κάνουμε μια νέα προσπάθεια. Η πίεση της φανέλας, μας έκανε να κάνουμε όσα λάθη κάναμε. Προσπαθούμε η άνδρωση των νεαρών παικτών να έρθει μέσα από την εμπειρία. Συγχαρητήρια στον Νίκο (Βετούλα), πάντα βρίσκει τρόπο να γυρνάει το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: