Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Λεμονής στο Metropolis: «Η Εθνική χρειάζεται τον Κατσουράνη»

Ο τεχνικός Τάκης Λεμονής φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», σχολιάζοντας τον αποψινό αγώνα της Εθνικής Ομάδας με την Ρουμανία, με φόντο τα γήπεδα της Βραζιλίας το καλοκαίρι στο Μουντιάλ.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Για να περάσουμε πρέπει να επαναλάβουμε αυτό που κάναμε και την Παρασκευή. Να αποδείξουμε πως είμαστε σε όλους τους τομείς ανώτεροι. Μας έχει συνηθίσει η Εθνική όταν είναι με την πλάτη στον τοίχο να τα καταφέρνει. Αυτή η υπεραισιοδοξία με ανησυχεί λίγο. Παίζουμε σε ένα γήπεδο που αν δεν πάει καλά το ματς για μας θα γίνει κόλαση. Είναι δύσκολο για μας, ειδικά σε τέτοιου είδους αποτελέσματα. Ένα πράγμα που ου έκανε εντύπωση, ήταν πως ο Πιτούρκα ήταν πολύ μελαγχολικός και αναρωτιέμαι πως μπορεί να μεταδώσει θετική ενέργεια».


Για το πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα: «Το πιο κρίσιμο κομμάτι του παιχνιδιού θα είναι τα 90?. Ακόμα και στο 80? αν βάλει γκολ η Ρουμανία πάλι όλα γυρνάνε. Το θέμα είναι να παγώσουμε το γήπεδο κάνοντας φάσεις. Είναι θέμα κατεύθυνσης που θα δώσει ο προπονητής. Να κρατήσουμε στα μετόπισθεν, ή να χτυπήσουμε για γκολ; Είναι ένα κομμάτι δύσκολο για μένα αυτό στο αποψινό παιχνίδι».


Για την απουσία Κατσουράνη και τον αντικαταστάτη του στο αποψινό παιχνίδι:«Δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία. Ο Σάντος θα πάρει τις αποφάσεις που κρίνει σωστότερες, εμείς θα είμαστε κοντά στην Εθνική ότι και αν γίνει. Για τον Κατσουράνη περίμενα να αντιδράσει διαφορετικά, βάσει της εμπειρίας του. Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης και χρειάζεται σε όλα τα παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας. Θα ήταν μεγάλο πλεονέκτημα για απόψε αν έπαιζε στον χώρο του κέντρου».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: