Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Αμβούργο για Κάτσε!!

Ενδιαφέρον του Αμβούργου για την απόκτηση του Εργκούς Κάτσε αποκαλύπτει δημοσίευμα της αλβανικής ιστοσελίδας «Sportishqiptar.com.al».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, σκάουτερ της γερμανικής ομάδας βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (18/11) στο Ελμπασάν όπου τσέκαρε τον Αλβανό μέσο του ΠΑΟΚ στην ήττα της εθνικής U21 της πατρίδας του από την Ισπανία.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ αναφέρει:

«Στο παιχνίδι των Ελπίδων της Αλβανίας με την Ισπανία, το παρακολούθησαν πολλοί μάνατζερ. Πιο συγκεκριμένα ήρθαν για να δουν τον μέσο Εργκούς κάτσε, που έκανε πολύ καλό παιχνίδι και σε κάποιες περιπτώσεις ήταν ο ηγέτης της ομάδας. Αυτή τη στιγμή η περιπέτεια του στον ΠΑΟΚ πάει να ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο και τον παίκτη παρακολουθούν πολλές ομάδες στην Ευρώπη.

Ένας από τους ατζέντηδες που βρέθηκαν στο Ελμπασάν, ήταν αυτός του Αμβούργου, Μπισούτα Ρουσντ, για το οποίο υπάρχει η φήμη ότι ενδιαφέρεται τον διεθνή μέσο. «Ηρθα εδώ για να παρακολουθήσω κάποιους παίκτες και μέσα σε αυτούς βρίσκονται και Αλβανοί» είπε ο ατζέντης που δεν ήθελε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Εργκούς Κάτσε, έκανε χθες έναν πολύ καλό παιχνίδι, αφού ήταν ένας από τους πιο δραστήριους παίκτες στο γήπεδο. Ηταν ο αρχηγός της εθνικής Αλβανίας και έπαιξε και στα 90 λεπτά. Ο Κάτσε ενεργοποιήθηκε για την εθνική Ελπίδων στο πρώτο παιχνίδι με την Ουγγαρία και αυτός ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους της πρώτης νίκης της ομάδας».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: