Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Φτιάχνουν ατμόσφαιρα οι Ρουμάνοι!

Φτιάχνουν ατμόσφαιρα οι ΡουμάνοιΗ προσπάθεια να «πωρώσουν» τους Ρουμάνους οι οποίοι θα παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι με την Εθνική μας ομάδα συνεχίζεται από τους υπεύθυνους της ρουμανικής ομοσπονδίας.

Λίγες ώρες πριν την σέντρα η ρουμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ευχαριστεί όλους όσοι θα βρεθούν στις κερκίδες του γηπέδου στο Βουκουρέστι για την στήριξή τους προς την εθνική ομάδα της χώρας τους.

Όμως δεν σταματά εκεί!

Ενημερώνει ότι κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου της χώρας θα προβάλλονται στις γιγαντοοθόνες οι στίχοι και τους καλούν όλοι να τραγουδούν έτσι ώστε να δημιουργήσουν μια καυτή ατμόσφαιρα από τα πρώτα λεπτά του μεγάλου σημερινού ραντεβού.

«Σήμερα είναι η ημέρα που η εθνική μας ομάδα διεκδικεί την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ 2014 μετά από 16 χρόνια.

Δεν έχουμε καμία αμφιβολία, όπως έχετε κάνει και σε άλλα παιχνίδια, ότι οι οπαδοί της εθνικής να δημιουργήσουν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα,απόψε. Τους ευχαριστούμε για την παρουσία σας στο γήπεδο.

Πιστεύουμε στους παίκτες μας και τους υποστηρίζουμε από το πρώτο ως και το τελευταίο λεπτό. Μαζί μπορούμε να νικήσουμε.

Ας ξεκινήσουμε όλοι με το να τραγουδήσουμε στον εθνικό μας ύμνο πριν το παιχνίδι, με τους στίχους που θα εμφανιστούν στις γιγαντοοθόνες»
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: