Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Θέλει Ρεάλ ή Μπάρτσα ο Μπέντνερ!!

Σε μια εκ των Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκλας Μπέντνερ, όταν αποχωρήσει από την Άρσεναλ.

Θέλει Ρεάλ ή Μπάρτσα ο Μπέντνερ
Τον λες και «χαμάλη πολυτελείας»! Στα 25 του χρόνια, ο Νίκλας Μπέντνερ «γυαλίζει» τον πάγκο της Άρσεναλ, όντας δεύτερη επιλογή για την επίθεση των «κανονιέρηδων», πίσω από τον Ολιβιέ Ζιρού.

Ο Δανός επιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αρσέν Βενγκέρ και… ανυπομονεί να φύγει για άλλες πολιτείες. Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου, αλλά δεν αποκλείεται να αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

Όσο για τον νέο σταθμό της καριέρας του; Όπως δήλωσε ο ίδιος, αν ήταν στο δικό του χέρι, θα προτιμούσε να αγωνιστεί σε μια εκ των Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ Μαδρίτης.

«Πιο σημαντικό είναι το άθλημα και όχι τα χρήματα. Θέλω να πάω κάπου, όπου θα ξέρω ότι θα παίζω και θα είμαι ευτυχισμένος. Σε μια ομάδα όπου θα έχω την ευκαιρία να σκοράρω και να κερδίσω τίτλους. Δεν θέλω να κάθομαι στον πάγκο και να βλέπω. Θέλω να παίζω…» δήλωσε στην εφημερίδα «Politiken».

Όσο για το αν έχει κάποια προτίμηση σχετικά με το μέλλον του, απάντησε: «Αν μπορούσα εγώ να αποφασίσω, θα διάλεγα μια εκ των Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: