Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Χτύπησαν παίκτες του Ηρακλή!!

Η νέα ήττα, σε συνδυασμό με το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας, έχει φέρει αναστάτωση στο στρατόπεδο του «Γηραιού». Οπαδοί χτύπησαν παίκτες, μετά την αναμέτρηση στον Τύρναβο.

Χτύπησαν παίκτες του Ηρακλή!
Η κατάσταση στον Ηρακλή είναι εκτός ελέγχου. Η νέα ήττα της ομάδας του Γκιγέρμο Όγιος, αυτή την φορά από τον Τύρναβο ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής των φίλων του «Γηραιού».

Μάλιστα, 50 από αυτούς, ακολούθησαν την αποστολή κατά την επιστροφή της από τον Τύρναβο και όταν σταμάτησε στην Κατερινή, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να δειπνίσουν, τότε κινήθηκαν εναντίον τους.

Κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές πρόλαβαν να επιβιβαστούν και πάλι στο πούλμαν, όμως κάποιοι από τους θερμόαιμους μπήκαν σε αυτό και χτύπησαν παίκτες. Παράλληλα έπεσαν και πολλά αντικείμενα, όπως καφέδες και πλαστικά μπουκάλια.

Είναι δεδομένο ότι η κατάσταση στον Ηρακλή είναι εκτός ελέγχου και όλα τα ενδεχόμενα αναφορικά με την αντίδραση των παικτών είναι πιθανά. Εξάλλου, έχει ήδη προγραμματιστεί συνάντηση των παικτών την Τετάρτη, προκειμένου να αποφασιστούν κινήσεις για το μέλλον. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: