Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Δύσκολα στο ντέρμπι ο Βίτορ!

Ελάχιστες πιθανότητες συγκεντρώνει η συμμετοχή του Μιγκέλ Βίτορ κόντρα στον Άρη. Προς sold out το συγκεκριμένο παιχνίδι. Εκνευρισμένος ο Στοχ.

Δύσκολα στο ντέρμπι ο Βίτορ
Απίθανη θεωρείται η συμμετοχή του Μιγκέλ Βίτορ στο κυριακάτικο(24/11, 19:30) παιχνίδι με τον Άρη. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από την ομάδα ο Πορτογάλος θα ολοκληρώσει την αποθεραπεία, που ακολουθεί στην πατρίδα του, την Τετάρτη(20/11) και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Ο 24χρονος αμυντικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και κάνει ειδικό πρόγραμμα, το οποίο επιβλέπουν ειδικοί γιατροί της Μπενφίκα, που είναι σε επαφή με αυτούς του ΠΑΟΚ. Με την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη θα εξεταστεί από το ιατρικό τιμ, θα κάνει δοκιμές στο γήπεδο και θα ενημερωθεί ο Στέφενς αν μπορεί να τον υπολογίζει για το προσεχές ματς.
Με τα τωρινά δεδομένα μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη», ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας για τον Οκτώβριο, θα χάσει και αυτό με τον Άρη στην Τούμπα. Οπότε Κατσουράνης και Κατσικάς θα είναι το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.


Προς sold out

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τα εισιτήρια για το ντέρμπι θα εξαντληθούν και αρκετά από τα «μαγικά χαρτάκια» αναμένεται να φύγουν αύριο. Υπενθυμίζεται ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα λειτουργήσει η οικογενειακή κερκίδα.
Οι τιμές των εισιτηρίων: θύρα 1: 40 ευρώ, θύρες 2-3 30 ευρώ, θύρες 5-6 20 ευρώ, θύρες 4-4Α 15 ευρώ, θύρες 7-7Α-8 15 ευρώ, VIP 3ου 120 ευρώ, VIP 4ου 80 ευρώ. Τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά:
Δευτέρα 18/11 - Σάββατο 23/11: 09:00 - 17:00, Κυριακή 24/11: 09:00 - Έναρξη αγώνα.

Εκνευρισμένος ο Στοχ

«Σκασμένος» παρουσιάζεται ο Μίροσλαβ Στοχ με αφορμή τα όσα γράφτηκαν στην Τουρκία για την εξωγηπεδική του ζωή. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Σλοβάκος συνεχίζει τα νυχτοπερπατήματα, όπως έκανε και όταν ήταν στη Φενέρμπαχτσε και αυτό τον εκνεύρισε, καθώς θέλει να βγάλει τη βγάλει τη ρετσινιά από πάνω του, που είχε κολλήσει απ΄όταν αγωνιζόταν στη γειτονική χώρα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: