Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

«Αναγκαία η ΚΜΑ σε Άρη»

pic-0-norm
Ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη Παναγιώτης Στεφανίδης, φιλοξενήθηκε στον Arena Fm 89,4 και μίλησε για την χθεσινή συνάντηση της ΚΜΑ με τον Δημήτρη Ηλιάδη αλλά αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο πόσο σημαντική είναι η Κοινωνία Μελών Άρη.
Για την χθεσινή συνάντηση: «Δεν πήγαμε να ζητήσουμε οικονομικά στοιχεία, τα ξέρουμε όλα και τα έχουμε όλα. Είναι μια εταιρία που τρέχει οπότε όπως είναι λογικά δημιουργούνται διάφορα θέματα τα οποία λύνονται σε επίπεδο συνεργασίας. Υπήρξε ένα θέμα το οποίο συζητήθηκε με τον πρόεδρο και μέχρι αύριο θα έχει λυθεί. Το θέμα το μας το βασικό είναι ότι βγαίνει αύριο το 99, και θέλουμε να ξέρουμε που βρισκόμαστε και πως θα βγει οικονομικά η χρονιά για τον Άρη. Να φτάσουμε δηλαδή τον Ιούνιο χωρίς άνοιγμα. Ούτε έλεγχο πήγαμε να κάνουμε ούτε τίποτα».
Για τις δηλώσεις του κ.Γεωργιάδη αλλά και την δικιά του θέση: «Η δικιά μου θέση είναι ότι οποιοσδήποτε ασχολείται με τα κοινά και έχεις πάρει μια θέση ευθύνης θα πρέπει να κάνεις και κάποια πράγματα και να κρατήσεις μια στάση προς το συμφέρον του Άρη. Από εκεί και πέρα πρέπει να είσαι διατεθειμένος να τα ακούσεις κάποιες φορές χωρίς ακόμα και αν γνωρίζεις ότι αδίκως κατηγορείσαι. Γιατί πρέπει καταρχήν να προασπίσεις κάποια συμφέροντα, τα συμφέροντα της ομάδας. Εγώ προσωπικά είμαι διατεθειμένος να ακούσω τα πάντα, αρκεί να έχω καθαρή την συνείδηση μου και να έχω ήσυχο το κεφάλι μου ότι αυτό που κάνω γίνεται προς όφελος της ομάδας. Η κριτική που ακούγεται, ακούγεται από παντού. Δεν σας κρύβω ότι αμα αναφέρεται ο κ.Γεωργιάδης στο εξώφυλλο της Παρασκευής και εμένα με πείραξε.
Δεν θέλω να σχολιάσω τα λεγόμενα του κ.Γεωργιάδη, Χρέος μας σαν ΚΜΑ είναι να συσπειρώνουμε τον κόσμο γύρω από τον Άρη. Έχουμε μια υποχρέωση, απέναντι στην ομάδα.  Εμείς πρέπει να κρατάμε τον κόσμο ενωμένο. Την ενότητα χρειαζόμαστε».
Για τον επενδυτή : «Όλοι περιμένουμε τον επενδυτή, δεν ήρθε ακόμα τι να κάνουμε να σκοτωθούμε μεταξύ μας; O κ.Ηλιάδης το έχει πει δημόσια αλλά εγώ προσωπικά δεν θέλω και δεν με ενδιαφέρει να ακούσω όνομα. Θέλω να τον δω. Είναι άσχημο πράγμα να δώσεις ελπίδες στον κόσμο και μετά να μην προχωρήσει τίποτα. Όλοι μαζί , είναι δουλειά μας και όλων των διοικούντων να βρούμε αυτόν τον άνθρωπο που θα δώσει ώθηση στην ομάδα».
Για το θέμα της λέσχης και αν πρέπει να κλείσει: «Η λέσχη δεν πρέπει να κλείσει έχει ακόμα να προσφέρει πολλά στον Άρη αλλά το πρώτο που πρέπει να κάνει είναι να δείξει ότι ανταποκρίνεται στον πραγματικό της ρόλο. Η λέσχη μπορεί να γίνει ο κινητήριος μοχλός του επενδυτή, αυτό το σωμάτιο με τις χιλιάδες μέλη μπορεί να γίνει η δύναμη του Άρη και πάνω σε αυτό να πατήσει όποιος έρθει».
Για την μέχρι τώρα παρουσία του Κ.Ηλιάδη: «Το 99 είναι μεγάλη επιτυχία, το αγωνιστικό είναι ένα στοίχημα και πιστεύω ότι στο χρόνο θα λυθεί και αυτό. Θεωρώ καλύτερα κάτι να το κρίνουμε στο τέλος γιατί ακόμα ήμαστε στην αρχή. Είναι ένας παράγοντας που ήρθε στον Άρη μετά από αρκετά χρόνια και προσπαθεί και αυτός να μπει στο κλίμα. Δεν μπορούν όλα να γίνουν από την μέρα στην άλλη».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: