Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Στρώνει το πράγμα!

Σε καλό δρόμο για την εξυγίανσή της έχει για μπει για τα καλά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τα κέρδη από τους διακανονισμούς και τα σημαντικά έσοδα από τη Nova.

Στρώνει το πράγμα
Συνεχή βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση για να απαλλαγεί από τις… «αμαρτίες» του παρελθόντος κάνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Και μπορεί ακόμη ο δρόμος για την οικονομική εξυγίανση να είναι μακρύς και στην πιο αισιόδοξη των περιπτώσεων να διαφαίνεται αυτό το 2017, ωστόσο οι «πράσινοι» έχουν ήδη αρχίσει να βλέπουν φως.

Η χθεσινή συμφωνία με τη Nova εκτός από την απόσυρση αγωγών εξασφαλίζει στο σύλλογο έσοδα ζωτικής σημασίας. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα εισπράξει άμεσα δύο εκατ. ευρώ, ήτοι 1,5 εκατ. ευρώ που θα μπουν στα ταμεία του ως προκαταβολή, ενώ ξεμπλοκάρεται και το ποσό που δεν είχε πάρει από την προηγούμενη συμφωνία και το οποίο τελικά είναι 500.000 ευρώ, αφού τα μισά τα είχε πάρει ο Λέτο. Παράλληλα οι «πράσινοι» εξασφαλίζουν μίνιμουμ 4 εκατ. ευρώ το χρόνο για τη διετία 2015-2017.

Ασφαλώς τα χρήματα που θα εισπράξει τώρα η ΠΑΕ θα διατεθούν για να κλείσουν πολλές τρύπες. Οι 500.000 ευρώ δεν θα δοθούν στον Λέτο (γίνεται προσπάθεια για συμβιβασμό σε ποσό μικρότερο των 600.000 ευρώ, που δύσκολα θα δεχτεί η πλευρά του Αργεντινού), αλλά θα διατεθούν για να κλείσουν οι υποθέσεις Κουίνσι και Πίντο, όπως συνέβη προ ημερών και με τον Βελάσκες. Στόχος της διοίκησης είναι να έρθει σε συμφωνία με όλους τους παίκτες που έχουν φύγει ή είναι εκτός πλάνων, αλλά και φυσικά να είναι συνεπής απέναντι στους υπάρχοντες, προκειμένου να μην έχει πρόβλημα με την αδειοδότηση της UEFA (ο πρώτος έλεγχος αναμένεται μέσα στο Δεκέμβριο).

Από… Τετάρτη προετοιμασία

Διπλή προπόνηση έχει προγραμματίσει ο Γιάννης Αναστασίου για την Τρίτη, αλλά η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα αρχίσει ουσιαστικά την Τετάρτη με την επιστροφή των διεθνών. Εκτός μάχης είναι ο τραυματίας και τιμωρημένος Κλωναρίδης, καθώς και επίσης λαβωμένος Μπαϊράμι, ενώ από σήμερα θα μπει σε φουλ ρυθμούς ο Μαρινάκης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: