Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Έτσι παίχτηκε μπάλα αντί… χόκεϊ!! (video)

Δείτε σε ένα βίντεο πώς το γήπεδο της Ισλανδίας διατηρήθηκε σε κατάσταση για να παιχτεί το μπαράζ με την Κροατία και δεν μετατράπηκε σε παγοδρόμιο.

Έτσι παίχτηκε μπάλα αντί… χόκεϊ (video)
Η Ισλανδία έφτασε να διεκδικεί την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο μέσω μπαράζ. Όμως έμοιαζε σχεδόν αδύνατο να αγωνιστεί το Νοέμβριο στη φυσική της έδρα. Ουδέποτε είχε γίνει σε εκείνη τη χρονική περίοδο αγώνας στη χώρα, λόγω των καιρικών συνθηκών που μετατρέπουν τα γήπεδα σε… παγοδρόμια.

Κι όμως, αυτή τη φορά παίχτηκε ποδόσφαιρο. Ο Κρίστιν Γιόχανσον, εκ των υπευθύνων για τη συντήρηση των γηπέδων της Άρσεναλ, ανέλαβε το πρότζεκτ και τα κατάφερε περίφημα.

«Δουλέψαμε σαν τρελοί για αρκετές εβδομάδες. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα, αφού ο χλοοτάπητας ήταν από το 1976! Δεν υπήρχε σύστημα θέρμανσης, ούτε καν ποτιστικά. Νοικιάσαμε κάποια καλύμματα για να σκεπάσουμε τον αγωνιστικό χώρο και αυτά δεν αφαιρέθηκαν παρά μόνο λίγο πριν τη σέντρα. Οι προσπάθειές μας απέφεραν καρπούς και γράφτηκε ιστορία, καθώς το ματς έγινε κανονικά στο Ρέικιαβικ», δήλωσε ο ίδιος.

Δείτε σε fast forward πώς ετοιμάστηκε το γήπεδο για να φιλοξενήσει τον αγώνα της Παρασκευής.







Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: