Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

«Θέλουμε πάντα να νικάμε τη Γερμανία»

Για το σημερινό φιλικό παιχνίδι της Αγγλίας με τη Γερμανία μίλησε ο Στίβεν Τζέραρντ, επισημαίνοντας πως όποτε τα «τρία λιοντάρια» αγωνίζονται με τα «πάντσερ» σκέφτονται μόνο τη νίκη.

«Θέλουμε πάντα να νικάμε τη Γερμανία»
Μόνο τη νίκη έχει στο μυαλό του ο Στίβεν Τζέραρντ για το σημερινό φιλικό ματς της Αγγλίας με τη Γερμανία, καθώς ακόμα στο «νησί» δεν μπορούν να χωνέψουν την βαριά ήττα από τα «πάντσερ» με 4-1 στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής (2010).

«Κάθε φορά που παίζουμε απέναντι στη Γερμανία, θέλουμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη. Δεν έχει να κάνει, όμως, με πιθανή εκδίκηση για το ότι συνέβη στο Μουντιάλ του 2010. Αυτό, είναι πολύ διαφορετικό παιχνίδι», δήλωσε, χαρακτηριστικά ο μέσος της Λίβερπουλ για να συμπληρώσει:

«Η Γερμανία έχει εξαιρετικό σύνολο με νεαρούς ποδοσφαιριστές κλάσης, τους οποίους ο κόσμος θέλει να παρακολουθεί. Έχει δύο εξαιρετικούς παίκτες για κάθε θέση».

Τέλος, ο Στίβεν Τζέραρντ δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και για τις 108 συμμετοχές που θα συμπληρώσει στο σημερινό φιλικό:

«Είναι τιμή μου που ισοφαρίζω τις συμμετοχές του Μπόμπι Μουρ, αλλά είμαι συγκεντρωμένος στον αγώνα με τη Γερμανία και μακάρι μετά απ’ αυτό, να έχω να σκέφτομαι ένα θετικό αποτέλεσμα».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: